Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Hva er forsikringsselskaper forpliktet til å betale for leie biler?

Siden auto forsikringsselskaper generelt tilby leiebil dekning som et alternativ på auto forsikringer, er de forpliktet til å holde eventuelle kontraktsmessige avtaler inngått med sine forsikringstakere samt overholde stat -mandat lover som regulerer auto forsikringsselskaper. Leiebeløpet

Plikt til å betale for en leie bil kan variere på grunn av mange faktorer. Var ulykken deres forsikret skyld? Gjorde sitt forsikrede faktisk har utleie dekning på politikken deres? Hvis ja, hvilken type og mengde dekning?
Leie Kvalitet

Auto forsikringsselskaper er forpliktet til å gi en forsikret med en leie som er sammenlignbare i størrelse og kvalitet til bilen han hadde forsikret (og ett involvert i ulykken) dersom forsikrede bilen ikke kan kjøres på grunn av ulykken. Dette gjelder også for eventuelle andre sjåfører som var ofre for deres forsikrede "på feil" ulykke.
Repair Tid Hensynet

De er forpliktet til å gi en leie for en rimelig tid under reparasjonstiden;. men ikke de har rett til å forvente reparasjonene gjøres raskt og i samsvar med nasjonale standarder
Expense Plikt

De er forpliktet til å foreta betaling ordninger for utleie med enten leie selskapet direkte eller med forsikrede, og verken forsikret eller offeret skal pådra seg noen ut-av-lomme eller upfront kostnader for utleie.

Warning

Sørg for at forsikringsselskapet (din hvis du er på feil, eller den andre sjåføren er hvis du ikke er) tar seg av leiebil regningen før du avgjøre ulykken krav.
Geografi

Staten forsikring kommisjonærer er ansvarlig for håndtering av klager fra forbrukere, siden det ikke eksisterer en føderal regulatoriske styret for bilforsikring.


Expert Insight

The National Association of Insurance kommissærer (NAIC) gir forbrukerne muligheten til å kommunisere (via deres hjemmeside) med eventuelle bekymringer de måtte ha om bransjen (se Ressurser) .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94364.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance