Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Hvorfor du bør Få Insurance Når du leier en bil

Når du leier en bil på ferie eller forretningsreise, vil du bli møtt med beslutningen om å kjøpe forsikring fra leiebil selskapet. I noen tilfeller kan du bli duplisere dekning slik at du ville være å betale ekstra for noe du ikke trenger. Men det er situasjoner når du kjøper utleie selskapet dekning er fornuftig. Typer

Leiebil selskaper tilbyr en rekke dekninger. Et tap skade frafallelse (LDW) og en kollisjon skade frafallelse (CDW) er lik omfattende og kollisjon skade dekning på et personlig auto politikk i at de betaler for tyveri eller skader på leiebilen. Andre Ansvar kosttilskudd gir ekstra ansvar på toppen av det som tilbys av din egen politikk. Accidental dekning gir fordeler hvis du blir drept i en ulykke og personlige effekter dekning beskytter deg hvis dine eiendeler blir stjålet fra leiebilen.
Betydning
p Hvis du skjønner ' t har sammenstøt og omfattende dekning på din egen auto politikk, er det sterkt anbefalt at du kjøper CDW eller LDW fraskrivelse som tilbys av selskapet utleie. Ellers vil du bli pålagt å betale for skader på leiebilen ut av egen lomme. Hvis du har lav ansvar grenser, vil den ekstra Ansvar dekning gir ekstra beskyttelse i tilfelle din er saksøkt for en uaktsom handling. Din auto politikk kan heller ikke gi dekning hvis du reiser utenlands, så utleie dekning kan fylle tomrommet.
Fordeler
p Hvis du kjøper leiebil dekning, har du kanskje ikke å bruke din egen forsikring til å betale for eventuelle skader, som kan holde deg i god stand med ditt forsikringsselskap. For eksempel, hvis du bor i Pennsylvania, kan en forsikring carrier avbryte auto politikk hvis du har hatt to på-feil ulykker i en tre-års periode. Hvis du tar leiebil dekning og ha en på-feil ulykke med leiebilen, kan ulykken ikke bli brukt mot deg av forsikringsselskapet.
Misforståelser

Din egen auto politikk sannsynlig ikke vil gi dekning for personlige eiendeler inne i kjøretøyet. Vanligvis ville dette falle inn under et hus forsikring. Hvis du ikke eier en bolig eller ikke har noen form for personlig innhold dekning, kan du kjøpe utleie selskapets innholdet dekning for å beskytte deg hvis eiendommen er stjålet.
Hensyn

p Som et alternativ til å kjøpe leiebil dekning, kan du også vurdere å skaffe det fra kredittkortselskapet. Enkelte selskaper tilbyr dekning for leiebiler hvis du bruker kortet sitt for utleie. Ta deg tid til å sammenligne priser og coverage når du gjør din beslutning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94378.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance