Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Hvordan få den andre forsikringsselskapet til å betale for en Bilutleie Etter en ulykke

Omtrent seks millioner auto ulykker skjer hvert år i USA, ifølge Edgar Snyder and Associates 'nettsted. En bilulykke er en stressende hendelse, men måtte kjempe den andre personens selskapet for refusjon av bil-utleie kostnader forbundet med ulykken ikke minske stress. Forsikringsselskapene prøver å holde kostnadene nede, og leie avgifter er ofte det første området de reduserer eller benekte. Heldigvis kan kjenne dine rettigheter og ta de nødvendige forholdsregler hjelpe deg å få refusjon for bil-husleiekostnader. Instruksjoner
en

Skriv ned den andre personens informasjon, inkludert fullstendig navn, navnet på forsikringsselskapet, politikk nummer og kravet avdeling telefonnummer. Få agentens navn og telefonnummer også.
2

Kontakt den andre personens forsikring carrier. Gi detaljer om eventuelle personskader eller materielle skader, men holde seg til fakta. Politiet rapporten vil indikere hvem som forårsaket ulykken. Forsikringsselskapet vil stole på politiets rapport for å avgjøre ansvar.
3

Skriv et brev til på-feil personens selskapet. Inkluder kravnummeret og den andre personen politikk nummer. Informere selskapet om dine rettigheter og forventninger. I tillegg forventer selskapet å betale alle rimelige utgifter forbundet med ulykken, er det din rett til å forvente refusjon for leie-bil koster.
4

Kontroller at selskapet påtar seg ansvar. Har selskapet enten via faks eller e-post en skriftlig fullmakt til deg.
5

Plukk en leiebil som ligner på ditt eget kjøretøy for å unngå out-of-pocket utgifter. Forsikringsselskapene ofte begrenser hvor mye de vil betale per dag på en leie bil. Dersom den daglige leien på bilen du velger er høyere, må du betale mellomlegget.
6

be om en skriftlig fornektelse av utleie refusjon fra den andre personens selskapet. Til tross for din beste innsats for å holde leiepriser lav, dersom selskapet insisterer på å nekte refusjon av leie avgifter, må selskapet varsle deg skriftlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94381.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance