Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Rental Car Insurance >> Content

Hvordan å bosette seg med Rental Car Damage

Å være forberedt på en ulykke er den beste måten å fjerne stress fra en ferie. Når du vet hva du kan forvente, kan du ta noen enkle trinn for å unngå mulige problemer i fremtiden. For eksempel, når du leier en bil, følg utleie agent som han utfører pre-utleie ettersyn; påpeke noen merker, dings, hakk eller andre skader du oppdage og være sikker på at han gjør et notat av det. Mest av alt, være klar over din egen forsikring dekning og sørg for å kjøpe supplerende forsikring fra utleiefirma for å dekke hva politikk ikke dekker. Du trenger
Automobile forsikring
Insurance kravskjema
Kjøretøy registreringskort
Kopi av førerkort
Medical rapporten (hvis skaden skjedde)
tap eller skade rapport
Rental Avtalen
Pre-utleie inspeksjonsrapport
politirapport
Damage inspeksjonsrapport
Damage estimat faktura
Spesifisert reparasjon listen
Repair kvittering
Vis mer Instruksjoner

1.

Kontakt ditt forsikringsselskap, enten det er en bil selskapet, et kredittkortselskap eller utleie selskapets forsikringsmegler.
2

Request et forsikringskrav skjema fra selskapet, eller last ned en online hvis mulig.
3

Fyll ut skademelding og sende det til selskapet sammen med relevante dokumenter forespurt av selskapet (som kan omfatte kjøretøyets registreringsnummer kortet, en kopi av førerkort og en medisinsk rapport om skadet under ulykken).
4

File for tap eller skader påført av leiebil. For å gjøre dette, vil du trenge leieavtalen, utleie selskapet pre-utleie inspeksjonsrapporten, en kopi av rapporten anlagt av politiet, sheriff avdeling eller highway patrol, en kopi av utleie selskapets skade inspeksjon rapport laget ved retur av kjøretøy til leieren, en kopi av leie etatens skade estimat faktura, herunder en spesifisert reparasjon liste og en reparasjon kvittering.
5

Mail kravet til forsikringsselskapet, kredittkortselskapet eller til adressen som er oppgitt av leie selskapet for selskapet sitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/rental-car-insurance/94376.html

Previous:
Next:

Rental Car Insurance