Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Personskade Forsikring >> Content

Colorado Driving forsikring lover

Mange stater som Colorado krever drivere for å bære bil forsikring på sine biler med visse minimumskrav ansvar grenser. Bil forsikring, eller bilforsikring, er ment å beskytte føreren mot økonomisk skade som kan følge etter en bilulykke. Men forsikringsselskapet vil bare dekke opp til det beløpet som er angitt i politikken grensen. I Colorado, er sjåførene pålagt å bære forsikringer som dekker personskade ansvar og skade på eiendom ansvar. Kollisjon dekning, omfattende dekning, medisinsk betalinger dekning og uforsikrede bilist dekning kan være valgfritt. Personskade Ansvar

I tilfelle den forsikrede forårsaker en ulykke der en annen person er skadet eller drept, hjelper kroppslige forsikring ansvar dekke det økonomiske tapet. I Colorado, må stasjonene bære en frist på minst $ 25000 per person for personskade og $ 50.000 per ulykke for personskade.
Eiendom Skade Ansvar
p Hvis en forsikret driver forårsaker en ulykke der en annens bil eller eiendom er skadet, hjelper eiendom skade ansvar dekning som økonomisk tap. I Colorado, må sjåførene bærer et minimum grense på $ 15.000 per skadetilfelle.
Usikrede /underinsured bilist

Usikrede og underinsured bilist dekning dekker den forsikrede førerens medisinske utgifter og kostnaden for bilens reparasjon når sjåføren på feil ikke har forsikring eller nok forsikring for å dekke alle utgiftene. I noen retningslinjer, er denne dekningen kombinert med sammenstøt og omfattende dekning grenser. I Colorado, drivere kan frafalle denne ekstra dekning i skriftlig form, forutsatt sine politiske grenser oppfyller alle andre minimumskrav.
Omfattende og kollisjon coverages

Kollisjon dekning dekker kostnadene ved skade til førerens bil når føreren treffer en annen bil eller objekt. Omfattende dekning, på den annen side, dekker kostnadene for bilen hvis den blir stjålet eller skadet av noen annen måte enn ved en kollisjon, for eksempel naturkreftene. For eksempel, hvis et tre faller på bilen, dekker omfattende forsikring tapet. Disse ekstra dekning er ikke pålagt ved lov i Colorado, men mange banker og finansielle långivere i Colorado krever kollisjon forsikring på alle biler kjøpt med et lån.
Medisinsk Betalinger Dekning

Også kjent som Med Pay eller MPC, dekker medisinsk betalinger dekning eventuelle medisinske kostnader forbundet med en bilulykke. I Colorado, er forsikringsselskapene pålagt ved lov å tilby en $ 5000 limit i dekning for medisinske kostnader og inkludere den automatisk på alle deres politikk. Colorado drivere kan melde deg ut av dekning, men må gjøre det skriftlig eller via telefon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/personal-injury-insurance/94351.html

Previous:
Next:

Personskade Forsikring