Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Personskade Forsikring >> Content

Hvordan å delta på en wiener Ball

Wien er kanskje mest kjent for sin fremragende musikalske arv. Tross alt var det i denne romantiske byen som Mozart komponerte noen av hans mest kjente verker, og det var her at den klassiske dans, vals, ble først populært. Hver vinter formelle baller blir holdt over hele byen i hyllest til denne store wiener tradisjon. Hvis du elsker å danse og nyte litt pomp og prakt, vurdere å besøke Wien i løpet av ball sesongen for å delta på en av disse overdådige arrangementer. Du trenger
Dance partner
Dance ferdigheter
Svart slips antrekk
Billetter | Vis Mer Instruksjoner
en

Planlegg din tur til Wien så det sammenfaller med ball sesongen. Wiens ball sesongen blir innviet med den ekstravagante Kaiserball på nyttårsaften og varer til februar.
2

Velg ballen som best passer din stil og budsjett. Det er mange baller for enhver smak og pris. Dette krever noen undersøkelser. Du kan kontakte et reisebyrå eller se på Internett for mer informasjon om tider, priser og arenaer.
3

Kjøp billetter tidlig, spesielt hvis du velger en av de mest populære baller.

4

Ta dansetimer for å friske opp dine vals og andre ballsal trinn. Du vil ønske å være i stand til å danse som Wiens når du ankommer. Det er også danse skoler i Wien som tilbyr crash kurs til turister under ballen sesongen.
5

Kjøpe eller leie den passende antrekk. Disse hendelsene er strengt svart slips, så menn bør bære smoking og kvinner bør ha en fancy ballkjole. Det er mange butikker i Wien beregnet på turister, hvor du kan leie en fancy antrekk. Dette er definitivt mer økonomisk, pluss at du vil være sikker på å ha en drakt som passer for ballen du delta.
6

Gå med en dato. De fleste av de ballene er veldig tradisjonell, og bare menn spør kvinnene å danse. Noen av de mindre formelle baller kanskje ikke så tradisjonell, men disse er generelt mindre ekstravagant.
7

Dance! Eller som de sier i Wien, "alles waltzen!" Når du gjør det til ballen, og har hatt showet satt på av debutanter, er det på tide for alle å danse. Dette er ikke tiden for å være sjenert, så komme ut der og vise Wiens hva du kan gjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/personal-injury-insurance/94340.html

Previous:
Next:

Personskade Forsikring