Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Personskade Forsikring >> Content

Hva er Florida No-Fault Forsikring?

Florida er en av statene som krever alle sjåfører til å ha nei-feil forsikring. No-fault forsikring gjelder personskader som kan oppstå under en ulykke og er designet for å eliminere søksmål. Førere som ikke overholder lovene kan ha sine kjøring privilegier tatt fra dem. Fakta

No-fault forsikring krav gjelder også for sesongmessige beboere som bor i Florida i minst 90 dager av gangen. Førere som ikke har no-fault forsikring vil ha sin lisens inndratt. Dette skjer imidlertid sjelden med forsikrede drivere, som auto forsikringsselskapet garantistene er klar over disse lovene (carinsurance.com).
Funksjon

Florida no-fault forsikring gjelder til medisinsk betalinger når det er skader påført under en bilulykke. I utgangspunktet, hvis en person ble skadet av en annen driver, ville deres eget forsikringsselskap dekke kostnadene, og ikke den andre sjåføren er. Men, nei-feil lover ikke gjelder for skade på eiendom. Den som er på feil i en ulykke vil dekke skader gjort på bilen sin, så vel som den andre sjåføren. Denne loven ble utformet for å hindre søksmål mellom driverne som er involvert i bilulykker (carinsurance.com). Imidlertid kan skadde sjåfører saksøke i alvorlige tilfeller, der sine skader ikke dekkes helt gjennom sin bil forsikring (Insurance Information Institute).
Krav

Florida no-fault forsikringsrett krever et minimum av dekning på deres forsikring plan. Førere må ha en personskade beskyttelse beløp på minst 10.000 euro. I tillegg må de ha en eiendom skade ansvar på minst $ 10000 (carinsurance.com). Uforsikrede bilist dekning er valgfritt for Florida drivere, og brukes til å dekke skader på et kjøretøy og skader gjort av en uforsikret driver.
Fordeler

Den primære fordelen med å ha no-fault forsikring er å garantere medisinsk dekning hvis du er i en bilulykke. I tillegg er floridians dekket mens de er i en annen persons bil. For alle bil ulykker som skjer i Florida, er andre individer dekket i bilen i henhold PIP. De individene inkludere andre medlemmer av husstanden og drivere som bruker bilen med eierens samtykke. PIP dekker også sjåføren og umiddelbare husstandsmedlemmer når utenfor Florida, men strekker seg kun gjennom Canada og USA (carinsurance.com).
Avsetninger

I oktober 2007, utløpt de opprinnelige no-fault lovene fordi Florida lovgiverne ikke kunne komme til enighet om nye bestemmelser. I januar 2008 ble slike nye bestemmelser opprettet. Den nåværende no-fault lovene ble endret for å forhindre forsikringssvindel. Først ble antall tilbydere begrenset slik at falske påstander ikke kunne gjøres ved medisinske klinikker. Også var grenser for medisinsk avgifter settes slik at opprørende og falske påstander ville bli eliminert (Insurance Information Institute).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/personal-injury-insurance/94342.html

Previous:
Next:

Personskade Forsikring