Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Personskade Forsikring >> Content

Hva gjør du når PIP dekning løper ut?

Standard personskade beskyttelse, også kjent som PIP, ofte har en grense på $ 10.000 per ulykke, som kan være oppbrukt raskt hvis førerens eller passasjerens skader er alvorlige. Det er flere tiltak du kan ta for å sikre videreføring av tjenesten når PIP dekning er oppbrukt. Hold orden på Kostnader

er det viktig å holde oversikt over hvor mye som er utbetalt under PIP politikk så du er ikke uforberedt når fordelene renne ut. Mange antar forsikringsselskapet vil håndtere alt relatert til ulykken og blir overrasket når behandling for skader nektes eller en regning for tjenester mottas som er mye høyere enn den personen forventet. Bare dokumentere og holde en løpende sum av alle betalinger med bilen forsikringsselskapet under den PIP dekning så vil du være klar når du nærmer deg grensen, og må gjøre andre planer for å fortsette behandlingen uten å forårsake konkurs.

Transfer Care Health Insurance
p Hvis intensiv medisinsk intervensjon er nødvendig og PIP fordeler har blitt oppbrukt, da ansvaret for å betale for medisinsk behandling kan overføres til den primære helse forsikringsselskap eller til Medicare, hvis du er kvalifisert. Noen behandlinger som oppstår under disse planene må forholde seg til planens retningslinjer og eventuelle krav skal sendes til helse forsikringsselskapet for refusjon.

Selv om helseforsikring selskaper vil ofte dekke de nødvendige prosedyrer med ingen problemer, noen forsikringsselskaper og Medicare kreve refusjon av pengene betalt for medisinske fordeler fra et forlik som du mottar fra at-feil enkeltes forsikringsselskap. Utbetalinger ute under din PIP dekning er ikke gjenstand for refusjon. Refusjon fra pengene skaffes i oppgjøret vil variere avhengig av hvilken type helseforsikring plan og hvor mye penger utbetalt av helseforsikring plan for skader direkte knyttet til bilulykke.

Obligatorisk States

PIP dekning er obligatorisk i følgende tilstander:

DelawareFloridaKansasHawaiiTexasUtahKentuckyPennsylvaniaOregonNew YorkMassachusettsMinnesotaMichiganNew JerseyNorth Dakota

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/personal-injury-insurance/94344.html

Previous:
Next: No

Personskade Forsikring