Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Personskade Forsikring >> Content

California Bilforsikring Death Fordeler

Under California lov, må alle lisensierte bilister har forsikring på sine kjøretøy i tilfelle av en dødsulykke. Minste forsikring beløp en bilist kan bære er $ 10.000, med mindre de kvalifiserer for en lav pris, statsstøttet forsikring program. I dette tilfellet er den maksimale dekning mengden $ 10.000, men det er også en valgfri høyere nivå av dekning kjøperen kan velge om de ønsker det. Minimum Dekning

Under California lov, bilforsikring som omfatter dødsrisiko er obligatorisk. Død eller skade på en person må dekkes av et minimum $ 15,000 politikk. Skade eller død for mer enn én person har til å være dekket av en politikk med ikke mindre enn $ 30.000.
Utbetalinger

Forsikring død fordeler kan variere fra selskap til selskap innen California, men i de fleste tilfeller vil auto forsikringer betale et bestemt beløp for døden av den forsikrede sjåføren da at døden kommer som en følge av en bilulykke og at døden må komme mens enten i bilen eller mens de har truffet av et kjøretøy, mens en fotgjenger eller på sykkel.
Tid Limit

I de fleste retningslinjer har død av den forsikrede skal skje innen 90 dager ulykken for det å være en utbetaling. Også i noen politikk er det eksplisitt uttalt at forsikringstakeren må være kontinuerlig, helt deaktivert mellom ulykken og tiden for døden, om det er dager eller uker senere.

Teoretisk hvis den forsikrede person dør mer enn 90 dager etter ulykken, da forsikringsselskapet kunne prøve å benekte døden som en direkte årsak til ulykken, og derfor nekter å betale kravet.
Alternativer til Politikk
< p> Annet enn å ha en ansvarsforsikring, godtar California Department of Motor Vehicles (DMV) tre andre metoder for økonomisk ansvar i tilfelle av en dødelig kollisjon. De er: et depositum på $ 35 000, som må være i DMV besittelse, en $ 35000 bindingen fra en California-lisensiert selskap, eller en DMV utstedt av selvtillit forsikringsbeviset. Californias DMV har et økonomisk ansvar enhet som overvåker depositum og selv-forsikring og sprer betalinger i tilfelle av en dødsulykke.
Statsstøttet Dekning

For drivere som ikke har råd standard Bilforsikring, har California en statsstøttet bilforsikring program som dekker personskade og død. De maksimale slik politikk vil dekke er $ 10.000 per person for personskade ansvar eller totalt opp til $ 20 000 for personskade ansvar per ulykke. Men for en ekstra kostnad, kan du legge opp til en annen $ 10,000 i dekning per person og $ 10.000 per ulykke.

Bilistene med gode kjøreforhold poster og en kontrollerbar lavt inntektsnivå er kvalifisert for statlig program og bilen til være forsikret kan ikke være verdt mer enn $ 20.000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/personal-injury-insurance/94359.html

Previous:
Next: No

Personskade Forsikring