Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Personskade Forsikring >> Content

Hvordan få en rettferdig oppgjør I en personskade krav fra bil Wreck

Så du har vært involvert i en bilulykke, hva nå? Den første og viktigste tingen å gjøre er å få medisinsk behandling. Forhåpentligvis dine skader er mindre, og husk at biler kan erstattes. Hvis du ikke var sjåføren på feil, så du er nå den skadelidte. Det er viktig å gå videre og ta skritt for å beskytte dine interesser og sørge for at du er ganske kompensert for tapet. Du trenger
Declaration Side Of Your Personal Auto politikk
Telefon
Vis flere instruksjoner
en

Du trenger en advokat fordi forsikringsselskapet av ved -fault partiet vil kjempe med nebb og klør for å betale så lite som mulig. Siden vårt samfunn er så saksøkende, regner med å begynne å motta dusinvis av brev fra advokater som ønsker å representere deg. Sjekk dem ut og spørre rundt for andre råd å finne en advokat som spesialiserer seg på personskade. Fant ut på forhånd hva deres andel er av eventuelle penger du mottar.
2

Se en lege og /eller kiropraktor. De vil forsinke fakturering deg inntil saken er avgjort. Holde detaljerte notater på din tid fra jobb, brukte tid kommer til å se lege og nøyaktig hvor mye tid du bruker på telefonen håndtere skader.
3

Les din egen personlige bil forsikring . Sjekk din erklæringer siden for å se om du har Med Pay (medisinsk betalinger) dekning. Sørg for at advokaten får en kopi. Dette vil være ekstra penger i lomma på oppgjørstidspunkt.
4

på-feil forsikringsselskapet vil raskt flytte til takke med bilens skader. Være fast om hvilken pris du ønsker. Hvis du har kvitteringer for eventuelle senere reparasjoner som er gjort til den skadede kjøretøy, deretter presentere dem for kompensasjon. Personlig sjekk på verdien av bilen din, ikke blindt akseptere forsikringsselskapets verdi.
5

Når tiden kommer for å bosette seg for personskader, stå på bakken på hva du synes er rettferdig. Din advokat jobb er å forhandle og hjelpe deg å få mest mulig penger, så ta deres råd. Advokaten er for at-feil partiet vil forsøke å betale deg den lavest mulige beløpet. Hvis deres siste tilbud er ikke så mye du vil, så du blir nødt til å jobbe med din egen advokat for å avgjøre om det er verdt risikoen for å ta saken til retten og sette foran en jury.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/personal-injury-insurance/94345.html

Previous:
Next: No

Personskade Forsikring