Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Personskade Forsikring >> Content

Typisk Personskade Dekning i Bilforsikring

personskade dekning, når tilbudt gjennom en bil forsikring, betaler medisinske utgifter og, om nødvendig, begravelse utgifter som følge av en bilulykke. Det er også kjent som personskade beskyttelse. Fordeler

personskade dekning gjennom en bil forsikring kan fungere som et supplement til noe liv eller helse forsikring, og dermed ytterligere sparsom kjære den økonomiske belastningen ved å gi medisinsk behandling eller betale for en end-of- livet utgifter.
p Hvis en person ikke har råd til liv eller helse forsikring, personskade forsikring gjennom en automatisk forsikring minst gir begrenset dekning med bare en svak økning i månedlige bil forsikring betalinger. Personskade dekning er vanligvis ikke avhengig av hvem som har skylden for ulykken er, så betalinger er gjengitt raskt, ifølge DMV.org 's "Personskade beskyttelse."
Hvem er dekket
< p> Som DMV.org forklarer, personskade dekning generelt dekker forsikringstakeren og eventuelle passasjerer i bilen sin. Hvis skader resultat fra en ulykke i en annens bil, forsikringstakeren og hans familiemedlemmer er dekket. Denne politikken generelt ikke dekker skader påført med campingvogner, motorsykler eller landbruk utstyr, eller skader som er relatert til gjennomføring av forbrytelser, ifølge DMV.org.
Hva er dekket

personskade forsikringen dekker, i gjennomsnitt mistet om lag 80 prosent av eventuelle medisinske regninger i forbindelse med auto-ulykken skader, lønn på grunn av en manglende evne til å arbeide, begravelse utgifter og kostnadene ved rehabilitering. Mengden av dekning varierer mellom politikk, imidlertid.
Forsikring krav

personskade forsikring er nødvendig for sjåfører i noen stater, men valgfrie i andre. Ettersom enkelte land ikke selv tilbyr det. Stater som krever personskade forsikring fra og med 2010 inkluderer:. Colorado, Delaware, Florida, Hawaii, Kansas, Kentucky, Massachusetts, Michigan, Minnesota, New Jersey, New York, North Dakota, Oregon, Pennsylvania, Texas og Utah


Når det ikke er nødvendig
p Hvis en person har en god helse-og livsforsikring plan, og legger til personskade forsikring på bilen forsikring kan ikke være nødvendig, ifølge Edmunds. com er "Hvor mye Bilforsikring trenger du?" Det vil være nødvendig å gjøre noen undersøkelser for å finne balansen mellom forsikring som du har råd og forsikring som du trenger uten overpaying.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/personal-injury-insurance/94349.html

Previous:
Next:

Personskade Forsikring