Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Personskade Forsikring >> Content

Car Insurance i Tyskland for militært personell

Flytte til Tyskland for et militært oppdrag bringer en brå forandring i livet, som kan inkludere forvisning og flytting. Langs disse linjene, men det er noen fordeler. Militært personell kan få kvalitet biler i Europa med store besparelser på grunn av ingen lokale skatter, og militæret vil sende bilen tilbake til USA på slutten av et oppdrag. Dette selvfølgelig bringer inn spørsmålet så hvordan å sikre bilen når du kjører rundt i Tyskland og Europa. Tysk lov

Uavhengig av å være i det amerikanske militæret, da stasjonert i Tyskland og kjører, er forsikring som kreves. Tyske lover spesifisere drivere må være forsikret, og militært personell er intet unntak. Som et minimum må en soldat bil forsikring ha minst € 7.500.000 dekning for personskader forårsaket og lignende dekning på 1 million euro for eiendom og 50.000 euro for andre relaterte skader. Drivere er også forventet å produsere bevis på forsikringen på forespørsel og bære slik dokumentasjon når du kjører. I Tyskland er dette beviset kalles en forsikring bekreftelse kort.
Amerikanske forsikringsselskap, er ikkje automatisk International

tross for at amerikanske forsikringsselskaper generelt markedet at deres produkter vil dekke deg uansett hvor du kjører, er dette en feilslutning. Faktisk, ifølge det amerikanske militæret, er det mange leverandører ikke gi forsikring for oversjøiske steder som en policy. Som et resultat, før avreise til Tyskland, sørg for å sjekke spesifikt med din nåværende forsikring leverandøren om de dekker i Europa før du finner ut på den harde måten.
Hvor å gå for tjenesten

p Hvis du har for å sikre en politikk når allerede lokalisert i Tyskland, er det flere løsninger. Først tendens standard til å være USAA. Dette selskapet er spesielt i bransjen for å forsikre militært personell og deres familier. De gir dekning produkter og tjenester for amerikanske militære over hele verden. Og USAA har en rekke kontorer spesielt i Tyskland for tildelte personell.

Andre er Geico Insurance annen amerikansk selskap som kan gi bilforsikring utlandet også, inkludert Tyskland. I likhet med USAA, kan de bli kontaktet via Internett eller telefon, og de har et fysisk kontor i Kaiserslautern, Tyskland.

Endelig kan militært personell velger å arbeide med lokale drakter og kjøp fra tyske selskaper direkte. Utenfor mange urbane baser er det flere selskaper og agenter som kan gi retningslinjer som vil tilfredsstille militært personell behov.
Cost

Kostnader til politikk svinge ganske mye siden det er antall forsikring leverandør aktører for militært personell. I tillegg er det de vanlige faktorene som inngår som påvirker dekning pris. Disse inkluderer mengden av kjøreopplevelsen, alder, styrke og modell av bilen som skal dekkes, plassering av typiske reise og ulykke historie.

Videre bor og arbeider Tyskland er ikke billig. Faktisk, sammenlignet med USA levekostnader og med euroen styrke seg mot amerikanske dollar, er Tyskland ganske dyrt. Denne kostnaden creep gjenspeiles i forsikring priser, med kostnader som varierer fra 400 til 1000 euro årlig, ifølge amerikanske militære nykommer guider. Nye militære medlemmer på det sterkeste å sammenligne priser før du kjøper.
Forebygging er nøkkelen

Driving trygt kan adlyde trafikkregler og være proaktiv om bilsikkerhet unngå mange forsikring problemer. Tyskland har en rekke vei-risiko, inkludert høyhastighets områder, betydelige vær sesongene, og vanlige drikking praksis med en tilbøyelighet for øl, som alle øker risikoen for ulykker.
Ansvarsforsikring

I tillegg til grunnleggende dekning, er muligheten til ansvarsforsikring tilgjengelig. Tysk lov ikke krever en driver for å ha ansvarsforsikring, men det er ikke en dårlig idé hvis prisen kan gis. Ulike alternativer finnes ligner på amerikansk politikk, inkludert omfattende, delvis og begrenset dekning i tilfelle betydelig fysisk skade eller dødsfall er forårsaket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/personal-injury-insurance/94355.html

Previous:
Next:

Personskade Forsikring