Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Personskade Forsikring >> Content

Hvorfor er personskade beskyttelse (PIP) en viktig dekning?

Personskade beskyttelse (PIP), noen ganger kalt MedPay og "no-fault" beskyttelse, er viktig dekning fordi det dekker sikredes personlige medisinske utgifter, tapt lønn, og i mange tilfeller, selv en død fordel som følge av en bilulykke. Mange stater har "no-fault" forsikring lover som krever den forsikrede å bære PIP i tillegg til ansvar dekning. Betydningen av personskade beskyttelse dekning
PIP kompenserer uavhengig av skyld

PIP dekning kompenserer for personskade uavhengig av hvem som er på feil. Den dekker de forsikrede, slektninger som bor i hjem og passasjerer uten PIP dekning for "rimelige og nødvendige" medisinske og sykehus utgifter. Den "rimelig og nødvendig" setning er funnet i de fleste retningslinjer for å gi transportøren med fleksibilitet. PIP kan også bidra til å dekke andre utgifter mens den forsikrede er på bedringens vei. Disse "andre" dekket utgifter vil variere stat til stat, men kan inkludere tap av inntekt og barnepass utgifter.
Hvordan PIP fungerer
Advokater blomstre på personskade søksmål

PIP fungerer som ansvar dekning med minimum grenser og er ikke gjenstand for en egenandel. Avhengig av operatør, PIP dekning grenser er typisk lav, i $ 10,000 til $ 20,000 rekkevidde, og kommer med en rekke restriksjoner. PIP er ikke den billigste forsikring, men kostnadene kan holdes på et håndterlig nivå ved å velge en lav minimum. Til tross for å ha en lav grense, er det uklokt å frafalle dekning helt, fordi konsekvensene av ikke å ha dekning kan være overveldende for den gjennomsnittlige familien. Dette faktum må sees i lys av den overflod av rettssaken advokater blomstrende på personskade søksmål har beskjedne bosetninger. Derfor er det bedre å ha det, selv på et minimumsnivå, enn ikke ha det i det hele tatt.
Stater som krever Personskade beskyttelse

PIP er valgfri dekning i mange stater, og dermed gi den forsikrede muligheten til å frafalle dekning. Imidlertid kreves det dekning i flere stater. Følgende stater krever PIP:. Arkansas, Delaware, Florida, Hawaii, Kansas, Kentucky, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, New Jersey, New York, North Dakota, Oregon, Pennsylvania og Utah
Hvor mye PIP dekningen er god nok?

PIP bør sees i sammenheng med de begrensninger av den forsikrede helseforsikring dekning, som PIP er et supplement til helseforsikring. Viktige faktorer er heia egenandeler og co-betaling krav som kan erodere besparelser. Personer med "blue chip" helseforsikring kan være lurt å velge den laveste tillatte minimum dekning. Budsjettmessige begrensninger er alltid den begrensningen. Den forsikrede skal kjøpe en så høy grense som hans budsjettet tillater å kompensere for eventuelle mangler i sin helse-forsikring.
Automatic PIP dekning
Sjekk med forsikringsselskapet agent om bestemt tilstand PIP mandater.

Noen stater som Texas mandat at PIP skal inkluderes i forpliktelsen målsetting eller som et supplement til ansvar politikken med mindre den forsikrede spesifikt signerer en fraskrivelse å utelukke dekning. Hvis usikker på PIP mandater for en gitt tilstand, sjekk med forsikringsselskapet agent som solgte politikk for å avgjøre om PIP dekning er inkludert og hvor mye av dekningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/personal-injury-insurance/94354.html

Previous:
Next:

Personskade Forsikring