Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Personskade Forsikring >> Content

What Car Insurance Covers Skader?

Bil forsikring er opprettet for å hjelpe auto eierne betale for skader forårsaket av ulykker. Avhengig av forsikringen din, kan dette inkludere kroppen skade på bilen og andre involverte i ulykken. Det hjelper også de forsikrede dekker skader påført på ulykken. Ansvarsforsikring
p Dette er minimum dekning kreves av loven. Den dekker bare de kroppslige skader på folk du treffer.
Personskade Forsikring

Kun politikk med personskade beskyttelse dekke skader på deg. Ifølge Edmunds bil guide, dekker personskade beskyttelse tapt lønn, medisinske regninger og andre kostnader.
Underinsured /Usikrede Driver politikk
p Dette er lagt til mange ansvar retningslinjer for å dekke skader på deg forårsaket av en sjåfør som ikke har nok forsikring eller er ikke forsikret i det hele tatt.
Medisinsk Limits

Bil forsikring personskade dekning er innhentet av pengebeløp. Du kan velge dekning så lavt som $ 10 000 eller opp til $ 100.000. De fleste stater krever minst $ 10000 dekning for en enkelt person og opp til $ 100.000 for alle som er involvert i ulykken.
Subrogasjon
p Hvis du ikke er på feil for ulykken , vil forsikringsselskapet kjempe for å få regningene betalt av den som er ansvarlig og deres forsikringsselskap. Dette gjøres i en prosess som kalles regress.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/personal-injury-insurance/94347.html

Previous:
Next:

Personskade Forsikring