Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> roadstere >> Content

1991 Mazda Miata Specs

The Miata ble introdusert av Mazda i 1989 som en 1990 modell. Miata, en liten, to-passasjer sporty cabriolet, fremkalt minner om lignende biler ikke lenger i produksjon, slik som to-seters roadster laget av MG, Triumph, Fiat og Alfa Romeo. Miata ble fraktet over i 1991 med svært få endringer fra den opprinnelige modellen. Faktisk ble den første generasjon Miata endret seg lite til den ble erstattet av den nye 1999-modellen i midten av 1998. Mekanisk

1991 Miata kom med en dual overhead cam (DOHC), in-line firesylindret motor fortrenge 1,6 liter som hadde en effekt på 116 hestekrefter ved 6500 rpm og 100 ft-lbs dreiemoment ved 5500 rpm. Denne motoren hadde fire ventiler per sylinder, noe som gjør dette til en 16 ventilers motor. En fem-trinns manuell girkasse var standard utstyr. På Miatas som hadde den valgfrie automatgir, var motoreffekten 105 hestekrefter ved 6500 rpm med 100 ft-lbs av dreiemoment ved 5500 rpm. Makt rack og pinion styring og makt fire hjul skivebremser var standard. Drivstofftilførsel ble oppnådd med elektronisk multiport bensininnsprøytning. Foran og bak svaie barer var også standard.
Farger

1991 Miata var tilgjengelig i bare fem utvendige fargetoner. Mariner Blå, Silver Stone Metallic, Crystal White og Classic Red var alle standardfarger. British Racing Grønn var bare tilgjengelig på Special Edition Model. Interiøret var bare tilgjengelig i svart.
Utvendig Mål

Den samlede lengde fra støtfanger til støtfanger var 155,4 inches. Akselavstanden var 89,2 inches, og bredden var 65,9 inches. Den totale høyden med toppen opp var 48,2 inches. Foran slitebanen bredden var 55,5 inches, og den bakre slitebanen bredden var 56,2 inches. Drivstoffkapasiteten var 9,9 liter, og den totale vekten av bilen var £ 2105.
Standard utstyr

1991 Mazda Miata var godt utstyrt med standard funksjoner. Utvendig funksjoner inkludert 14 tommers stålfelger med lyse trim ringer og krom dørhåndtak. Standard interiør funksjoner inkludert døren og senter armlener, fører og passasjer interiør lys, kart lommer, førersiden airbag og krom-ringmerket målere.
Tilleggsutstyr

Miata alternativer kan bestilles separat eller i alternativ pakker. Alternativer inkludert et skinntrukket ratt, AM-FM-stereoradio med kassettspiller, cruise control, elektriske vindusheiser og høyttalere bygget inn i hodestøttene. The Special Edition var tilgjengelig med en CD-spiller, så vel. Lettmetallfelger var også tilgjengelig på ekstra kostnad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/roadsters/93607.html

Previous:
Next:

roadstere