Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> roadstere >> Content

Hvordan bygge en billig Hot Rod Rat Rod

Så du har vært på bilen viser og kanskje til og med sett en kjølig tidlig Hot Rod på gata ..... og du er bitt av basillen! Hva nå? Du trenger
Gamle Bildeler
Mekanisk Evne
Common Sense
Vis flere instruksjoner
en

Først Vær ærlig med deg selv. Er du hendig? Kan du svinge en skiftenøkkel? Ja, sa jeg WEILD!
Dernest, du har en plass å jobbe? Slutt .... hva med penger? Hvis du har lite penger ... ikke noe problem. Vi kan fikse that.If du ikke er hendig, ta en høyskole klasse eller lokale kurs om grunnleggende mekanikk, sveising og fabrication.If du ikke har et sted å jobbe, vil du trenger en.
2 p Hvis du kan jobbe med biler og MÅ ha et sted å arbeide og minst litt penger ... vi kan begynne.

Først trenger vi en ramme. Gå gjennom rubrikkannonser, online oppslagstavler og lokale klubber. Også Junk yards og speiding ut distriktene fungerer. NOEN gamle rammen vil fungere, men ideelt du vil ha noe fra 30-tallet eller eldre. Så rett og rust fri som du kan find.If du ikke finner en ... en lokal stål tilbudet vil fungere. Rektangulær 2x4 stålrør gjør en fin tidlig ramme. Kjøp rundt 16-20 meter av den. Du kan ha dem klippe den i to lengder på 8 eller 10 feet.Most gamle biler fra 20 og 30-tallet var på en akselavstand på 90-110 meter, så vil planen accordingly.You trenger sveising ferdigheter eller få den sveiset together.It vil trenger å bli sveist sammen som en stige. Helt kvadratisk og nivå. En tverrbjelke foran, kanskje to eller så i midten (en x er best) og ett i ryggen. Bredden avhenger av kroppen, så planlegge fremover! En flat stige over to aksler vil ri høyt som en 4x4 .. så et "kick-up" i ryggen er nødvendig. Det ser ut som en "Z" når rammen er lagt på sin side. På den måten rammen under kroppen er lavere enn rammen over akselen.
3

Deretter vil du trenger aksler. Foran og bak. Mål bakre bredde eller bak kroppen bredde. Akselen kan være bredere enn rammen (bør være). Noen gamle bakenden vil fungere, men ting fra slutten av 50-tallet til slutten av 70-tallet er best. Utseende er sekundær og bolt mønster av hjulene er viktig hvis du vil kjøre fint tilpasset rims.A Leaf Spring bakakselen er best .. enklere å endre. Men det avhenger av price.The påkjørsler vil trenge en fjær. Spiralfjærer, spiral over støtdemperen og bladfjærer er easiest.Leaf fjærer kan være tverrgående (fra side til side av dekkene) eller parallel.Parallel vil kreve rammen til å være lav igjen bak axle.Coils og spiral over støtdemperen er lettest slik Vi vil konsentrere oss om them.Weld øvre kopper eller monterer på baksiden tverrbjelke (stige trinn) og lavere mounts eller kopper til akselen housing.Locate akselen med radius stenger, torsjon barer, stige barer eller en delt wishbone (tidlige bilene hadde en trekantet link som heter ønske-bein).

forakselen kan være en rett aksel eller uavhengig fjæring., En rett aksel er billigst ... og kan komme fra en annen gammel bil eller kjøpes new.Independent suspensjon er et bedre design, men krever mer sveising og mekanisk vet hvordan. Populære typer er Mustang II /Pinto, AMC Pacer og Corvair.A rett aksel bruker en aksel, parallell-eller tverrstilt bladfjær (s) spindler som pivot og hårnål stang, wishbone eller en 4 lenke system.Most av disse elementene er tilgjengelig ny. . og minst deletegningen vil gi deg et mønster for å bruke gammelt parts.The billigste måten er å kjøpe en sen 40-tallet, vil tidlig 50-talls Chevy eller Ford pick up.This gi deg et grensesnitt som er rett aksel, med de fleste deler som trengs . Førerhuset abd rammen er en bonus, og kan også used.At dette punktet .. gang sveiset sammen og designet av deg ... det er en rullende chassis.
4

Nå er det tid for en body.Are du LUCKY? Har du et organ eller en linje på en? Hvis ikke ... glassfiber er tilgivende, lett og CHEAP.Making din egen er et alternativ ... men den billigste langt ... er en gammel pick up truck cab.For FUN ... du kan øve hakking toppen før du skjærer den av for godt! Du kan skjære opp plukke opp kroppen før den ligner og gamle bøtte roadster.Mount det på rammen med sunn fornuft .... og det er nesten der! Wahhhh Hoo! Dette vil tillate deg å bruke dører som kan åpnes, dashbordet, etc.
5 p Det ser ut som en Hot Rod ... men vil ikke bevege seg under sin egen makt.

Tid for en kjøretur train.Engine er like Engine gjør. Plukk anything.But velge wisely.Maybe en 396 Chevy Big Block, Chrysler Hemi eller Ford 351 Høres bra ut ... men det kan blåse hele budsjettet og SÅ some.If du allerede har blokken og hoder eller den er utslitt ... vurdere å selge den for å finansiere en runner.The gammel 350 chevy, ford 302 og 318 Mopar, 340 og 360 er alle vanlige og billig! En liten 4 banger vil scoot det lille rulleskøyte rundt også.Du bygger et glorifisert Go-Cart. .... store blokker er ikke nødvendig, og dessuten ... kan rive bilen fra hverandre! gå billig og kjører well.Mount den (forhåpentligvis med god trans) over fronten av rammen. Mål og sveis i motorfester. En vugge mount fungerer godt ... eller sidefestene er best.You trenger en drivaksel .... de kan bli kuttet ned lett (jeg anbefaler ikke å gjøre det selv). WOW!
6 p Det ser ut som det vil kjøre. Kanskje selv begynne! Nå er det sikkerheten tid. Sikkerhet for bilen og you.you trenger ledninger, grunnleggende Ja. Du trenger også en radiator, Bremser, Lys og språk. Du trenger styring fra boksen i trekkstengene og en rattstamme med wheel.You trenger for å få BEAST kjører og hook up brems og gass pedals.Safety for deg ...... vel det er opp til deg.Du trenger et sete, bør HAR bilbelte. Få det?
7

Foreta en vurdering av alt. Betingelse av bremsene, og om de faktisk fungerer. Så videre og så videre gjennom hele vehicle.Check alle systemer og tar henne for en test spin. Det aller lureste er en lastebil og trailer. Lånt, eller yours.Take bilen til en stor parkeringsplass eller ut i midten av nowhere.Try det ut. Ta det med ro og se om hun koker over, hvis hun lekkasjer, vil ikke stoppe, ikke vil starte, etc.If hun passerer jomfrutur ... 'Til døden skiller dere!

LYKKE.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/roadsters/93570.html

Previous:
Next:

roadstere