Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> roadstere >> Content

The History of the Cadillac Allante

The Cadillac Allante var GMs mislykket forsøk på å gjenopprette sitt navn i ultra-luksus bil-feltet ved å konkurrere mot Mercedes-Benz og Jaguar med en roadster. Ustabile bensinpriser, en likegyldig offentlige og en dyr prislapp sterkt hemmet salg og bilen kastet etter en sju år løp. Historie

Cadillac i slutten av 1970 bygget ned sine modeller i reaksjon på drivstoff mangel, og opplevde en identitetskrise som den forsøkte å reetablere er luksus bil fotfeste. Det mislyktes med sin Sevilla og med Cimarron. Den Allante hadde store ambisjoner som en luksus roadster.
Betydning

normalt konservative General Motors valgt ultra-luksus bil italienske stylister Pininfarina å designe Allant & # xE9;.
Identifikasjon

Allante er identifisert med sin Cadillac kam på grillen, to-seters roadster konfigurasjon, bøtte seter og konsoll i sentrum.
Typer

Blant modellene var XLR konvertible roadster og XLR-V, en høy-ytelse modell som var General Motors 'dyreste bil med en sekssifret prislapp.
Egenskaper
p Det kom utstyrt med forhjulsdrift, uvanlig for en luksus roadster, en massiv 4,5-liters V- 8 motor, et digitalt dashbord cluster og en "pass key" anti-tyveri-enhet.
Størrelse

1989 Cadillac Allante sitter på en 99,4-tommers Akselavstanden er 178,6 inches lang og er drevet av en 4,5-liters V-8 som gir 202 hestekrefter.
Fun Fact

Kun 21.000 Allantés ble produsert , noe som gjør det til en høy ønskelig solfangeren bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/roadsters/93574.html

Previous:
Next: No

roadstere