Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> roadstere >> Content

Om Rat Rod Roadstere

Stammer fra 1950 hot rod, er rotte stang racer en fornyet vri på den klassiske kult bilen, men bør ikke forveksles med forgjengeren - rotte stang har en kultur alle sine egne. Historie
p Det er en moderne rotte stang trend, men det er feilaktig resultatet av hot rod kultur av 1950-tallet der folk ville ta liket av en ford modell "T" og forbedre den ved å installere motoren på en 1950 bil. På 1950-tallet ble det hot rod utviklet hovedsakelig for det formål å dragracing. Gjennom årene denne trenden utviklet seg og rotte stang trend utviklet.
Misforståelser

Rat stenger er ikke hot rods, og de er ikke super stenger, som er både kjent mer for kosmetiske egenskaper. Rotte stenger er utformet spesielt for det formål å bilveddeløp, og mens de er kjent å bruke klassiske deler av gamle biler, at de like gjerne kan være konstruert av flere moderne stykker og fremdeles være definert som en rotte stang. Målet er hastighet, og at målet er første prioritet.
Identifikasjon

Den typiske rotte stang er utformet som et tilbakesteg kjøretøy, og det er vanligvis en coupe eller en roadster fra når som helst mellom 1920-1950. Hva definerer det som en rotte stang er det faktum at et variert utvalg av deler blandes og matches fra bunnen av.
Betydning

En sentral del av rotte stang betydning i amerikansk kultur er at det representerer individuell kunnskap i innovasjon. De fleste rotte stenger er bygget og konstruert av sine eiere, og denne forståelsen legger en viss stolthet og beundring for visning og racing av disse kjøretøyene. Dette er også kilden til trends kultstatus.
Egenskaper

Rat stenger ofte uferdige maling arbeidsplasser. Toppene er ofte hakket, og deres hoods, kjører brett, støtfangere og fendere fjernet. Hensikten med denne uferdige utseende er å antyde at bilen er bare ment å være drevet og er ikke for show.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/roadsters/93572.html

Previous:
Next:

roadstere