Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> roadstere >> Content

Hvordan bygge en Sprint Car

Sprint biler er ofte behandlet som stepping steiner av håpefulle rase-bilførere før de deltar i NASCAR eller Indycar løp. Sprint biler er laget for å kjøre i mindre spor. Sprint biler har kraftige motorer og forholdsvis lett kroppsvekt. Når en kroppsdel ​​ikke bidrar til ytelsen, du bare fjerne det. Å bygge en sprint bil ut av drive-til-verk bil, følger du disse trinnene. Du trenger:
Bil
Chassis
aluminiumsrør
Butan loddetinn
Roll barer, bur, interiør metallplater, bremser
CAD-programvare (tilleggsutstyr)
Special stempel
Solceller (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

skaffe en gammel eller brukt chassis. Sørg for at det er bygget av aluminium og messing stang. Hvis ikke, må du kanskje forvandle garasjen til et verksted og bygge en selv.
2

Monter en 8mm til 10mm aluminiumsrør til kabinettet ved hjelp av butan lodding. Ikke gjør noen endringer i bunnen av kabinettet. Du trenger å gjøre noen endringer i rammen.
3

Fest opphenget på understellet.
4

Koble veltebøyler, bur, interiør metallplater og bremser for styringsgruppen. Bruke spesialisert sprint-bil chassis programvare, hvis mulig, i løpet av denne build scenen.
5

Installer riktig stempel i bilmotoren. Som Sprint Cars 'motorer krever komprimering prosenter mellom 15:01 og 16.5:1, må stempelet du installerer kunne tåle at mye press.
6

Fest drivstoff tilkobling eller solceller som per krav til drivstoff. Solceller kan bidra til å redusere forbruk av drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/roadsters/93571.html

Previous:
Next:

roadstere