Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> roadstere >> Content

2.5I Z4 Specs

Først introdusert i 2002, er BMW Z4 en to-dørs, to-seters roadster som erstattet den utgående Z3. Fra sin introduksjon til modellåret 2005 ble Z4 tilbys med en 2 -. Liters sekssylindret motor som drives grunnmodellen av kjøretøyet. Makt

24-ventilers 2,5-liters motor var i stand til å gjøre 184 hestekrefter ved 6000 RPM og maksimalt dreiemoment på 175 lb-ft ved 3500 RPM. Det var nok kraft til å gjøre null til 60 på 6,7 sekunder og når en toppfart på 147 miles per time.
Transmission

BMW tilbudt to sendinger for den 2,5- liters versjon av Z4. En fem-trinns manuell var standard valg mens en fem-trinns automatgirkasse med manumatic skiftende var valgfritt.
Suspension

Tro mot BMWs sportslige filosofi, Z4 har bakhjulsdrift chassis med uavhengige MacPherson struts i front og en uavhengig multi-link oppsett i ryggen. Standard hjul var 16-tommers legeringer med V karakter dekk.
Kjørelengde

Z4 får anstendig gass kjørelengde for en sport roadster, vurdert til 20 miles per gallon i byen og 28 miles per gallon på motorveien. Med en 14,5-liters gasstank, tilsvarer at en kombinert rekkevidde på omtrent 300 miles.
Safety

BMW er alltid i forkant av sikkerhetsfunksjoner, og Z4 er intet unntak. Kollisjonsputer kan bli funnet foran fører og passasjer, samt på begge sider, tjene en 4-stjerners rating fra NHTSA. Den medfølgende Convertible Occupant Rollover Protection tjent en 5-stjerners rating fra NHTSA. ABS, antispinn og stabilitetskontroll er standard samt bremseassistanse og elektronisk kraftfordeling teknologi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/roadsters/93601.html

Previous:
Next:

roadstere