Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> roadstere >> Content

Hvordan Drift i en Miata

Ifølge Topspeed.com, "Drifting er den raskest voksende formen for motorsport i verden. En bil sies å være drivende når det bakre slip vinkel er større enn foran slip vinkel." Mazda Miata er en populær drift bil blant entusiaster. Miata er designet med vektfordelingen er tankene. Aksjen bilens vektfordeling er en av de nærmeste til 50/50 mellom bakhjul stasjonen biler. Dette oppnås ved en motor som er nærmere sentrum enn den fremre. Miata-aksjen suspensjon er også en aggressiv oppsett som skaper ideelle drivende forhold. Bilen kan modifiseres spesielt for drivende, men det er ikke nødvendig å modifisere en miata å drive. Det finnes flere teknikker for å få en bil til å drive, men Miata er begrenset til visse seg på grunn av hestekrefter sin. Du trenger
Helmet
Race track
Vis mer Instruksjoner
Handbrake
en

Accelerate til en behagelig hastighet. Når du legger inn et hjørne, ned skifte til andre utstyr mens du samtidig trekker i nødbremsen.
2

Senk nødbremsen etter trekkraft er brutt og bakhjulene har begynt å gli. Drei rattet til samme side at bakenden glir mot, mens du trykker på gasspedalen. Dreie rattet i samme retning som bakenden holder drift fra å bli en spin ut.
3

Rett rattet når du kommer ut av hjørnet. Bakhjulene vil gjenvinne trekkraft, og bilen vil ordne seg.
Clutch Kick
4

inn hjørnet på en behagelig hastighet. Under sving, trykker og slipper clutchen så raskt som mulig (kick). Bakenden mister trekkraft, og bilen vil begynne å gli.
5

Gir ned bilen til andre gir og trykker på gasspedalen samtidig dreie rattet til samme side at den bakre slutten glir mot. Når du svinger til venstre, vil bakhjulet skli rett, og når du slår rett, vil bakhjulene skyver igjen.
6

Rett rattet når du kommer ut av drift og oppgiring girene.

finte Drift
7

Accelerate når man kommer inn i hjørnet. Rett før hjørnet, raskt dreie hjulet i motsatt retning av sving-og tilbake inn i sving. Bilen vil miste veigrep.
8

Gir ned til riktig utstyr og trykker på gasspedalen. Hold hjulet slått til samme retning at bakhjulene sklir mot.
9

Rett hjulet når du kommer ut av hjørnet og oppgiring til riktig utstyr.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/roadsters/93595.html

Previous:
Next:

roadstere