Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> roadstere >> Content

Honda Rincon 650 Specs

The Rincon 650 (2003 TRX650FA) all-terrain vehicle er en del av Hondas FourTrax serien. Den har en rekke funksjoner som gjør det mulig å utmerke seg i utendørs ytelse. Selv om Rincon har legitimasjon som en alvorlig verktøyet arbeidshest, klassifiserer Honda Rincon et rekreasjons-maskin. Rincon har fått et kallenavn: ". SUV av ATV" the Makt

Honda Rincon 650 bruker en væskekjølt firetaktsmotor som forbrenningskammer volum er 649cc. Motorens overhead-ventilkonstruksjon gir den et lavt tyngdepunkt. Rincon er helautomatisk girkasse og hydraulisk momentomformer rute kraften fra motoren til alle fire dekkene.
Suspension

Rincon har helt uavhengig oppheng foran og bak med en dobbel -wishbone design. De wishbones er forsterket med smidd aluminium knoker, og de bakre knoke svinger bruke metallfôringene å opprettholde riktig bakhjulet justering under bakhjulsopphenget slag.

Dekk og bremser
< p> Et sett med radial dekk komponere Rincon nedre fundament. Den fremre dekk er 25x8-12s mens de bakre er 25x10-12s - bakhjulene er bare litt bredere. Frambremsen er en trippel-forseglet hydraulisk trommel, og bakbremsen er et enkelt hydraulisk skivebrems. Singelen hydraulisk platen er montert i midten og arbeider i forbindelse med bakhjulsoppheng design for å bidra til å redusere massen av suspensjonen og forbedre bilens kjøreegenskaper.
Andre funksjoner
< p> Den Rincon har en spesiell tommel bryter kalt Traxlok at rytteren kan bruke til å skifte mellom to-og firehjulstrekk. Den følsomme limited-slip differensial foran dirigerer dreiemoment til hjulet med best veigrep for å bidra til en jevn ride. Førerens konsollen har en vanntett LCD instrumentering panel, bensinmåler og en 12-volts uttak
Dimensjoner

Lengde:. 83,7 inches

Bredde: 46,1 inches

Høyde: 46,8 inches

Akselavstand: 50,7 inches

Setehøyde: 34,2 inches

Bakkeklaring: 10,7 inches
< p> Svingradius: 10,8 fot

tørrvekt: 600.0 pounds

Drivstoff kapasitet: 4,5 liter, inkludert 1,0-liter reserve

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/roadsters/93605.html

Previous:
Next:

roadstere