Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne en DMV kontor

En Department of Motor Vehicles kontor er et viktig sted for alle som ønsker å få et førerkort, registrere en bil, finne ut om forsikring eller billetter eller lære om regler og forskrifter i veien. Det er flere enkle og praktiske måter å finne DMV kontorer i staten og rundt om i landet. Du trenger
datamaskin med Internett-tilgang
Telefonbok
Telefon
Vis flere instruksjoner
en

Søk på nettet. Noen nettsteder, for eksempel DMV.org, tilbyr en DMV kontoret finder. Bare skriv i byen og staten, eller postnummer, hvor du vil finne et kontor, og søkemotoren produserer en liste over nærliggende DMV kontorer.
2

Besøk din lokale DMV nettstedet. Et enkelt Google-søk på "DMV (by, stat)" eller bruke et nettsted som OnlineDMV.com gjør det enkelt å finne og få tilgang til nettstedet for DMV stedet ønsket. Gang på OnlineDMV.com nettside, vil du bli bedt om å finne en liste over steder. Denne informasjonen kan vanligvis finnes under overskriften "Locations", "Finn et lokalt kontor," eller "Kontakt oss".
3

Ring din lokale DMV kontoret. Bruk en telefonbok å slå opp telefonnummeret for Department of Motor Vehicles. Hvite Sider har vanligvis et eget område for regjeringen oppføringer. Prøv å se under "Motor Vehicles" eller "Department of Motor Vehicles." Ring telefonnummeret. Mange DMVs vil ha en automatisk meny som vil gi steder, samt timer, av sine kontorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78883.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende