Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å dekode VIN på Mopar Muscle Cars

Chrysler har en motor deler divisjon kallenavnet "Mopar" som ble startet tilbake i 1920-årene. I dag refererer navnet vanligvis til noen Chrysler biler som Dodge og Plymouth. De muskelbiler gjort under Chrysler vunnet popularitet i 1960. Hvert kjøretøy har en unik Vehicle Identification Number at detaljer informasjon om at merke og modell bil. Lengden og stilen på VIN-koden endret seg gjennom årene, men du kan bruke forskjellige online dekodere å bryte ned VIN. Du trenger
VIN nummer
Vis flere instruksjoner
en

Finn VIN på førersiden dash og skrive det ned. Hvis det ikke er der, sjekk på førersiden portstenderen (innsiden ramme som er synlig når du åpner bildøra) ellers sjekke motorblokken.
2

Bestem året av Mopar . Hvis du ikke vet det av hånden, sjekk instruksjonsboken eller noen vindu klistremerker som er synlige. Merk at det vil være en 10-tegns VIN for modeller laget i årene 1962 til 1965, en 13-tegns VIN hvis mellom årene 1966 til 1980, og en 17-tegns VIN for modeller fra 1981 til i dag.

3

Sjekk førersiden fender under panseret for fender tag hvis du fremdeles ikke finner VIN. VIN er på bunnlinjen, og er de siste tre grupper av tegn.
4

Gå til en online Mopar dekoder nettside og skriv i VIN nummeret under riktig år dekoder. VIN vil bli brutt ned for å fortelle deg detaljer som motortype og produksjonsanlegg hvor det ble bygget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78691.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende