Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan Sammenlign Leasing å eie en bil

En vanlig beskrivelse av leasing er at det er som å leie, eier banken bilen og du betaler for den tiden du bruker den. Leasing er praktisk for de som liker å kjøre en ny bil hvert femte år. Eie fordeler de som ikke ønsker å bli utsatt for kjørelengde eller langsiktige forhold, og som ikke motsetter seg finansiering. Det er fordeler og ulemper med begge alternativene, men out-of-pocket utgifter er verdt å vurdere. Instruksjoner
en

Gå til en ny bilforretning som har den bilen du ønsker. Bare en bilforhandler representant kan bestemme leiekostnader på grunn av produsentens bestemmelser. Bestem din foretrukne lease. Du kan velge et begrep 12-60 måneder, til en årlig kjøregodtgjørelse på 10.000 til 18.000 miles og out-of-pocket utgifter starte leieavtalen eller å motta ønsket betaling. Det anbefales at du velger en 36 eller 39 måneders sikt avtalen fordi utbetalingene er høyere. En avtale for mer enn 15.000 miles per år blir lik en månedlig finans betaling.
2

Multipliser den månedlige utbetalinger ved leasing begrepets antall måneder. Legg til out-of-pocket utgifter, skatter på den leide delen av kjøretøyet pris, og Department of Motor Vehicle og forhandler avgifter til den totale mengden av månedlige utbetalinger. Du må spørre forhandleren representant for nøyaktig skattebeløpet.
3

Skriv totalbeløpet ned. Hvis du har tenkt å returnere leiekontrakt og gå bort på slutten av ordet, er det ikke nødvendig å finne ut noe mer om leieavtalen. Hvis det er en sjanse du vil kjøpe bilen på slutten av ordet, spør representanten for å gi deg den buy-out tall for slutten av semesteret, inkludert skatter. Prisen delen du ikke lease ikke beskattes. Legg dette beløpet til lease sikt tall for å bestemme den totale kostnaden ved å eie bilen.
4

Spør representant til å vise deg kostnaden av kjøretøyet, for en finans-eller kontant kjøp, med gjeldende rabatter. Inkludere skatter og avgifter, for eksempel DMV og dokumentere avgifter, og skriv inn nummeret ned hvis du ikke er finansiering. Dersom finansiering med en hastighet høyere enn 0 prosent, har representanten vise deg månedlige utbetalinger inkludert renter.
5

Sammenlign kontanter pris, hvis finansieringen på null prosent eller hvis ikke finansiering i det hele tatt, til total mengde av kjøretøyet lease kostnad. Beløpet er forskjellen i pris for å lease bilen sammenlignet med å eie den. Hvis du er finansiering, mangedoble finans månedlig betaling resultatene etter samme månedlige periode som leieavtalen. Legg til out-of-pocket avgifter, og i forhold til de totale leiekostnader du må betale for begrepet.
6

sammenligne kostnadene i en side-by-side-sammenligning. Sjansen er leieavtalen er dyrere enn du trodde. Med leasing, er din fremtid bestemmes markedsverdi hva bilen vil være verdt i fremtiden. Dette er beløpet som du må betale for å kjøpe bilen på slutten av semesteret.

Slike verdier kan du måle bilens verdi bør du bytte det inn, selv om verdiene er bare en utdannet gjette, og er ikke alltid nøyaktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78867.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende