Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Slik Trade Down en brukt bil med negativ egenkapital

Trading i en brukt bil med negativ egenkapital, også kjent som "opp ned", er mulig. Avhengig av hvor mye må du bære over, penger du har til å sette ned, kredittvurdering og nåværende incentiver, rabatter eller rabatter, kan du være i stand til å komme seg ut av kjøretøyet. Men, ikke alle vil være i stand til å gjøre dette. Noen med en lav kreditt score og mangel på midler vil finne at han må vente til han har mer egenkapital i bilen hans for å bytte den i. Du trenger
Telefon
Money Ifi tiltrengte)
Internett tilgang
Title å bytte inn
Vis flere instruksjoner
Forskning og Bestem Finansiering
en

Ring din låneinstitusjon for å finne ut hva din pay-off er. Be om en 10 - til 15-dagers payoff slik at du har et eksakt beløp, som vil omfatte renter skyldte. Vanligvis vil giveren gjøre det samme. Skriv dette nummeret og dato ned slik at du kan fremskynde prosessen med shopping. Hvis du kan også skrive ned over natten pay-off adresse og kontonummeret ditt, vil du spare tid på giveren.
2

Få tilgang til alle populære Internett avgrensningsbrønn nettsted for å fastslå annenhåndsverdi for din kjøretøy. Sjekk flere nettsteder for å finne et gjennomsnitt for handel din. Husk at Internett avgrensningsbrønner nettsteder er rett og slett en guide, og bilen kan være verdt mer eller mindre avhengig av alternativer, tilstanden til kroppen, før ulykken historie som inkluderer karosseri, mekanisk tilstand og generelle tilstand av interiøret.


3

Bestem om du vil sette penger ned for å dekke den negative egenkapitalen. Hvis det er mindre enn $ 2,000.00 og kreditt er god til utmerket, bør du være i stand til å handle i bilen uten å måtte sette penger ned. Du kan finne deg en forhåndsgodkjenning for din fremtidige lån. LTV (loan to value) forholdstall vil ha en stor innvirkning på hvorvidt du er nødt til å legge penger ned. Folk med god kreditt kan finne LTV forholdstall overkant av 120 prosent av bilens verdi, noe som betyr at negativ egenkapital vil være overførbar til et nytt lån uten å måtte sette penger ned. Dårlig kreditt kunder kan ha å stoppe her, som LTV forholdstall kan falle så lavt som 60 prosent, som betyr at du vil trenge en god del penger på hånden for å bytte inn din nåværende bil for en annen.
4

Forskning ny bil insentiver, hvis det er en rute du har tenkt å ta. Noen produsentens insentiver eller rabatter kan tilby tusenvis av av en ny bil, som vil dekke alle eller noen av dine negativ egenkapital. Hvis du kjøper en brukt bil, vil du være å ta en sjanse. Forhandlere som selger brukte biler til utsalgspris vil føre til problemer med dine LTV forholdstall, og du vil mest sannsynlig nødt til å legge penger ned. Jo mer penger du er i stand til å komme ut av ny eller brukt bil vil bare bety mindre penger, om noen, ned for deg. Du skal nå ha en liste over biler du er interessert i å kjøpe og vet hvor du står økonomisk.
5

Gå til forhandleren eller forhandlere du har valgt å prøvekjøre bilen du vurderer og prøvekjøring før du går noen lenger. Hvis du ønsker å kjøpe bilen, vil du be forhandleren vurdere din trade-in. Forklar til forhandleren du allerede har en godkjenning dersom du gjør, og hva din godkjenning beløpet og LTV forholdet er. Din forhandler vil heller jobbe med deg slik at du ikke trenger å legge penger ned eller fortelle deg hva midlene du trenger for å gjøre ditt kjøp
6

Gi din finansieringsinstitusjon med en kjøpers bestilling (gitt til deg etter at du har kommet til enighet med forhandler og er forberedt på å kjøpe bilen) for å motta sjekken eller la forhandleren ta seg av denne prosessen hvis du er finansiering gjennom dem.
7

sluttføre din avtale ved å gi giveren med penger ned (om nødvendig), en bank sjekk fra din låneinstitusjon (hvis finansieringen utenfor bilforhandler) og tittel for din trade-in. Du vil signere på baksiden av tittelen for handel for å frigjøre eierskap og undertegne alle nødvendige papirer for den nye bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78709.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende