Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil: Skatter

Kjøpe en ny eller brukt bil er en spennende og ofte skremmende prosess. Når du kjøper en bil, krever staten der du bor betaling av merverdiavgift. I tillegg kan lokale skatter i området der giveren ligger også faktor i den samlede skatten, i henhold til DMV. Du betaler merverdiavgift på nye og brukte forhandlerens biler, samt på private bruktbil salg. Som et resultat, avhenger den totale kostnaden av skatten på skattesatsen av staten der du bor, og muligens den locale av selgeren. Beregning av skatt er som en prosentandel av kjøpesummen, og hver stat har en annen pris. I tillegg kan forhandlere ikke alltid inkludere merverdiavgift i den endelige bilen prisen, siden du betaler gebyret til statens motorkjøretøy avdeling, ifølge Cars Direct. Som et resultat, bør du være forberedt på å betale skatt når du registrerer bilen. Instruksjoner
en

Ring forhandleren eller privat selger og be om de lokale skattesatser. Kontakt din tilstand avdeling av inntekter og beskatning for å be staten salg skattesats.
2

Forhandle den endelige prisen på bilen med forhandleren eller privat selger. Denne informasjonen er viktig for å bestemme den totale omsetningsavgift.
3

Multipliser totale kjøretøy prisen av statens skattesats. For eksempel, hvis du bor i Georgia, multiplisere den totale prisen med 6 prosent. Dette tallet representerer staten omsetningsavgift.
4

Ta bill of sale når du går til din lokale avdeling av motorkjøretøy ved kjøretøyets registreringsnummer. Noen forhandlere kan ikke inkludere merverdiavgift i den endelige prisen og private parts kjøp krever at du fullfører din skattebetaling på egen hånd. Betale nødvendige skatter og tinglysingsgebyr direkte til motorkjøretøy avdeling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78869.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende