Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Betyr "selges som den er 'Gjelder sitron lov?

En bil selges som den er har ingen garantier eller garanti mot feil eller reparasjoner. Sitroner er ikke alltid identifiserbare, de kan være hvilken som helst type bil. Du kjøper en slik bil på egen risiko. Sitron lover ikke gjelder. 'Som Er'

Begrepet "som den er" lovlig frikjenner selgeren av noen skyld for problemene bilen måtte ha. "As is" betyr at elementet blir solgt tilbys på tilstanden den er i på tidspunktet for salget.
Sitron lover

Sitron lover tjene til å håndheve garantier og kontrakter som forbrukerne tegn. Dokumentene gir for visse auto reparasjoner. De har også sertifisere bilen er i god stand. En bil med kroniske breakdowns er ikke i god stand.
Bestem Lemon Law Protection
p Hvis du tar ut en garanti for bilen eller signere en kontrakt attesterer til bilens tilstand, er du beskyttet under sitron lov. Når det ikke er enighet, er det ingen beskyttelse.
Ny vurdering Periode

Noen stater tilby en ny vurdering periode hvor tiden kjøperen under kontrakt kan returnere bilen uten straff . For eksempel, i Nebraska, har en kjøper tre dager til å returnere en bil som er under kontrakt eller garanti. I en "som den er" transaksjon, er det ingen garanti og dermed ingen ny vurdering periode.
Unntak

Et unntak er sitron lov tilbakekjøp. Dette er en bil som ble returnert under sitron lov, reparert og videresolgt. Den kan selges som den er, men bilens sitron lov tilbakekjøp status må avsløres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78428.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende