Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan Slå opp et bilens verdi i Canada

Før du kjøper et annet kjøretøy , eller selge den du har i Canada. Du bør se opp bilen bokførte verdi i Canada. I Amerika har vi Kelley Blue Book å bestemme våre verdier . Men den kanadiske Blue Book tilbyr kun verdier for off- road kjøretøyer , båter og motorsykler . Men hvilke alternativer har du i Canada? Instruksjoner
en

VMR.com

I motsetning til i USA , kanadiske verdier er ikke regionale. Betyr at de ikke varierer betydelig fra by til by , stat til stat som i USA VMR tilbyr en svekkelse kalkulator som bestemmer en kanadisk bil verdi ved å se på den type bil , år og kilometer bare .
2

kanadiske Black Book

den kanadiske Black Book bestemmer verdiene i henhold til de store forhandler auksjoner over hele landet. De tar hensyn til kilometer , utseende og mekanisk tilstand . Den kanadiske Black Book utgis annenhver måned .
3

Canadian Red Book of

Den kanadiske Red Book bestemmer bil verdier ved å studere salg i Toronto sonen.

4

Sanford Evan Gold Book of p Dette er den mest omfattende estimering du verdsetter Canada har , men det er bare publisert en gang i året . Den vurderer verdier fra British Columbia , Øst- Canada , og vestlige Canada.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78430.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende