Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Kjøp Car Vs. Lease

Ved avgjørelsen av om å kjøpe eller lease en bil, spør deg selv om du liker å bytte biler med noen år, hvis du planlegger å holde en bil i lang tid, hvor mye du kjører per år, og hvis din økonomi er stabil. Her er noen nyttige tips om hvordan du gjør din beslutning. Positivt å kjøpe en bil

viktigste fordelen med å kjøpe en bil er at du eier den etter å ha betalt for det. Du har også mange muligheter for å velge hvilken type forsikring du ønsker, og du trenger ikke å bekymre deg for ekstra kjørelengde avgifter og betale store honorarer hvis du beholder bilen utover det nødvendige grensen. Du kan tilpasse bilen og fordi det er så mange bruktbil uttak, kan du kjøpe en bil på et lite budsjett.
Ulemper ved å kjøpe en bil

De sier kjøper en bil er akkurat som å ha et barn, du tilbringer mye tid på å opprettholde den. Hvis du ikke ønsker å måtte oljeskift, erstatte flat dekk, gasspriser, overføring reparasjoner eller ta det med til butikken når den bryter ned, så dette er ikke for deg. En annen ulempe er at som bilen blir eldre, svekkes den og garantien kan utløpe mens du fortsatt har bilen. Til slutt, være forberedt på å bruke pengesummer for kjøp og vedlikehold.

Pros av lease en bil

Bil leieavtaler er et utmerket valg for førere som bytter biler hvert tredje år og kjører mindre enn 15.000 miles per år. Når du leaser en bil, lar forhandleren du leie den for en viss periode, så du returnere den. Vedlikeholdskostnader er inkludert i den månedlige betalingen, og at garantien ikke ender under leieavtalen. Leasing er også bra hvis du vil ha en luksuriøs bil, men har ikke råd til å kjøpe den akkurat nå.
Ulemper ved å lease en bil
p Med en bil lease, har du en begrense av 15000 miles per år, og hvis du overskrider denne, betaler du ekstra avgifter. Hvis du har en ulykke, betaler forsikringsselskapet bare for hva bilen er verdt. Som et resultat, har du fortsatt betale selskapet det du skylder. Du må også returnere bilen i meget god stand, eller betale deg mer avgifter. Til slutt får du straffet for å terminere leieavtalen tidlig
Andre ressurser

Følgende nettsteder er også svært nyttig i å gjøre din beslutning -. Cars.com, Edmunds. com, bankrate.com og carfax.com.
Hensyn

Enten du velger å kjøpe eller lease, grundig forskning på hvilken type bil du ønsker, den beste prisen for det og hvor mye du har råd til. Ikke la bilen selger snakke deg til å få den stiligste eller mest trendy bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78369.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende