Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Den beste måten for eldre å kjøpe en ny bil

Bilkjøp er en stor avgjørelse for noen. En bil representerer en stor investering, og vil trolig bli brukt i flere år, så velge riktig bil - og den rette kjøper metode - er verdt ekstra planlegging. For seniorer, kan spesielle hensyn gjør enkelte biler mer attraktive enn andre. En kjøpers alder kan også påvirke valg blant annet finansiering og garanti alternativer. Velge en bil

Når en senior vurderer en ny bil, er det flere viktige faktorer å ta hensyn til. Vanligvis disse vil alle involverer kjørekomfort, og brukervennligheten som bilen kan kontrolleres. Komfort starter med setet, som mange eldre foretrekker å være justerbar i høyde og vinkel. Den naturlig sittestilling er også viktig, og bør være høy nok til å tillate enkel adkomst til og fra bilen. De større dører på to-dørs coupé kan være vanskelig å svinge åpne, og kan også gjøre tilgangen til baksetet vanskeligere. Disse kan være problemer dersom senior driver også til hensikt å ha senior passasjerer.

Bilens kontroller er også viktig. Elektronisk servostyring vil gjøre det lettere å snu bilen med svært lite fysisk anstrengelse. En automatisk girkasse og ratt montert kontroller kan også spare mye unødvendig bevegelse i hytta. Noen seniorer finne større og mer grunnleggende kontrollene for radio, klimaanlegg og andre kjøretøy systemer et stort pluss.

Safety funksjoner er også spesielt viktig for mange eldre. Velg en bil med grunnleggende funksjoner som flere kollisjonsputer, blokkeringsfrie bremser og elektronisk stabilitetskontroll. Blindsonen varslingssystemer og bak-view kameraer er foreløpig bare tilgjengelig på visse modeller, men kan redusere risikoen for ulykker og hindre behovet for en sjåfør å vri rundt i setet for å få utsikt over omgivelsene.


finansiering og garantier

Pensjonister tendens til å eie bilene sine for lengre perioder av gangen, slo seg ned på en tilfredsstillende modell og stikker med det. Dette øker behovet for å velge en bil med en god utvidet garanti. Biler fra bilprodusentene som tilbyr garantier på opptil 10 år eller 100.000 miles kan være spesielt verdt å vurdere.

Finansiering alternativer er en annen viktig faktor. Mens seniorer på en fast inntekt vil kanskje dra nytte av en langsiktig nedbetalingsplan, vil andre foretrekker å gjøre en stor ned betaling og redusere eller eliminere, behovet for månedlige innbetalinger. Kontakt din lokale forhandler for å lære om ulike finansieringsmuligheter som tilbys, da disse kan endres over tid. En tidsbestemt leieavtale, der en bil er alltid under garanti og forutsigbare utbetalinger på månedlig basis, kan være det beste alternativet for seniorer som ikke har tenkt å gjøre noen av sine egne vedlikeholdsarbeid og ønsker sikkerhet for en ny bil hvert femte år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78408.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende