Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Auto avskrivningsregler

Kelley Blue Book opplyser at det i gjennomsnitt er automotive avskrivninger den største utgifter pådratt av nye bileiere i de første fem årene av å eie sitt kjøretøy. Verdien av en ny bil stuper dramatisk etter å ha blitt kjørt av bilen mye, og verdifallet fortsetter som bilen aldre og flere mil er lagt til. Mens avskrivninger er uunngåelig i nesten alle kjøretøy, er det noen faktorer som påvirker det mer enn andre. Pålitelighet

En bil omdømme for lang levetid og lite vedlikehold behov kan i stor grad redusere svekkelsen av bilen, fordi det vil fortsatt være i etterspørselen fra forbrukerne i brukt-bil markedet i årene som kommer. Hvis en bil er kjent for å ha motorproblemer eller bremsesvikt som det aldre, vil det svekke mer bratt i løpet av de første årene av eierskap. Hondas og Toyotas tradisjonelt har svekket seg mindre enn noen andre merker på grunn av sitt rykte for pålitelighet.
Egenskaper

Nøkkelen til avskrivninger er å finne ut hvordan "in-demand" bilen vil være i kommende år, og biler som har sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, blokkeringsfrie bremser og alarmsystemer, er mer sannsynlig å være av interesse for forbrukerne i fremtiden enn biler uten disse alternativene. Som et resultat av biler med høye sikkerhetsvurderinger og ekstra sikkerhetsfunksjoner tendens til å svekke seg mindre enn de som ikke gjør det. Likeledes, biler som har ekstra bekvemmelighet eller komfort funksjoner, for eksempel en CD-spiller, soltak eller makt låser, er trolig fortsatt populært i fremtiden og beholde en høyere verdi enn biler uten disse alternativene.

miles per gallon

Gass effektivitet har blitt en større avskrivninger faktor som kostnaden av gass har økt over hele verden. Biler som har et høyere miles per gallon vurdering og gi mer drivstoffeffektivitet tendens til å svekke seg mindre enn biler som er mindre effektive og har høyere drivstoffkostnader. Fordi høyere miles per gallon sparer penger over tid, forblir verdien av bilen høyere på grunn av de besparelser, og som blir beregnet i frekvensen av svekkelsen. Hybrider har tradisjonelt hatt mindre avskrivninger enn vanlige biler på grunn av dette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78625.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende