Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å handle i en bil med dårlig kreditt

En bil trade-in erstatter penger ned mot lånet ditt. Hvis du skylder ingenting på bilen du handler i, går sin fulle verdi mot den nye bilen. Hvis du skylder penger, må du kanskje legge penger ned. Du kan handle i en bil selv om du har dårlig kreditt. Dårlig kreditt lån kan bare dekke 60 prosent av bilens verdi, noe som betyr at resten må betales i kontanter. Du trenger
tilgang
Telefon
Kjøretøy tittelen
Vis flere instruksjoner
en

Søk på Internett for bruktbil avgrensningsbrønner nettsteder eller se ressursen på denne siden for å måle dine biler annenhåndsverdi. Forhandleren vil bestemme den sanne mengden av biler verdt. Men du bør ha en idé av sin verdi for å beskytte deg selv. Denne bilens verdi anses penger ned mot en ny bil. Din forhandler vil kalle for en payoff beløp fra din finansieringsinstitusjon hvis det fortsatt er en ubetalt lån.
2

Skaff en forhåndsgodkjenning, hvis mulig, før shopping for en bil, som kan spare deg for tid til forhandleren. Hvis du ikke kan få tradisjonell finansiering, søk etter dårlig kreditt auto lån. Du kan finne en bank for å godkjenne deg. Også, til tross for dårlig kreditt, ikke telle ut lokale banker. Søke om et lån ved å ringe eller snakke direkte med en representant i en lokal bank. Du kan finne ut raskt --- fra en time opp til et par dager --- om du er kvalifisert.
3

Kjør bilen til forhandleren. Forklar din kreditt situasjon til forhandleren representant og la ham løpe kreditt for å avgjøre om en bank kan utvide deg et lån. Hvis han har en bank, må du følge bankens retningslinjer, for eksempel bare å få en godkjenning hvis du kjøper en sen modell bil med liten kjørelengde på den. Eller, kan banken tillate deg å kjøpe en bil, men på en månedlig betaling bestemmes av finansinstitusjon, for eksempel en bil med en betaling på ikke mer enn $ 200 i måneden.
4

Tillat forhandler representant til å vurdere bilen. Bilen er verdt vil telle som en forskuddsbetaling mot kjøpet.
5

Vent på en godkjenning fra forhandleren, som kan ta noen timer. Med dårlig kreditt, utvidet beløpet som du kan inkludere en lav LTV (loan to value) ratio, noe som betyr at banken vil kreve at du legger ned en viss sum penger.
6

Sett pengene ned mot bilen din, om nødvendig, eller registrer papirarbeid når du har din endelige godkjenning. Hvis du har mottatt en preapproval andre steder, vil giveren lese papirene og ta kontakt med banken for å sørge for at alle retningslinjer blir fulgt. Du vil signere tittelen over til forhandler, signere alle Department of Motor Vehicle former, signere en bank kontrakt og andre papirer som giveren krever.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78735.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende