Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil for My Non-Profit Organization

Hvis du kjører en nonprofit organisasjon, kan det hende du trenger et selskap kjøretøy. Kjøpe en bil for en nonprofit er ikke så enkelt som å ta organisasjonens sjekkhefte ned til en lokal bilforretning og skrive ut en sjekk for en ny bil. Ideelle organisasjoner har et styre som må godkjenne store utgifter, som for eksempel å kjøpe en ny bil for organisasjonen. Dette skyldes det faktum at skattemyndighetene tett regulerer forretningspraksis av ideelle organisasjoner. Hvis organisasjonen virkelig trenger å kjøpe en bil, kan det gjøres. Instruksjoner
en

La støttespillere vet at du er på utkikk etter en bil for organisasjonen. Vær spesifikk med at du er ute etter og hva du trenger. Folk kan donere biler til ideelle organisasjoner og få en skatt skrive-off. Du kan være heldig og har akkurat den bilen du trenger donert til organisasjonen. Hvis ikke, må du være i stand til å vise styret at du i det minste forsøkt å få bilen som en donasjon.
2

Lag en solid forslag til grunnen til at du trenger bilen og type bil som er nødvendig for styret. Forslaget skal vise et reelt behov for bil. Inkluder detaljer om hvor mye du regner med å bruke for å kjøpe bilen, hvor mye du forventer årlig vedlikehold for å være og andre relaterte kostnader. Se etter de mest lite vedlikehold kjøretøy du kan slik at du kan minimere kostnadene.
3

inkluderer kostnadene for å kjøpe bilen i det årlige budsjettet. Når du presenterer budsjettet til styret, vise dem ditt forslag for å synliggjøre behovet for bil. Du kan bare kjøpe en bil for organisasjonen dersom styret godkjenner det som en del av budsjettet. De kan bare godkjenne et beløp lavere enn hva du spør etter. Hvis det er tilfelle, må du kjøpe en bil som oppfyller det budsjetterte beløpet.
4

Ta bevis for skattefri status med deg når du kjøper bilen. Dette vil hindre deg fra å måtte betale merverdiavgift på kjøp av kjøretøyet. Hvis du kjøper bilen direkte fra et individ, så du vil vise dette beviset når du går å registrere bilen. Hvis du kjøper fra en forhandler, vil du vise selgeren beviset før du signerer noen papirer. Husk å bringe skatte-ID til organisasjonen og bevis på din autoritet til å handle på vegne av den ideelle organisasjonen, for eksempel noe på brevpapir oppgi din autoritet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78631.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende