Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å prute for å kjøpe en bil

Bargain shopping er veldig viktig for husholdninger på et budsjett, spesielt når du skal kjøpe en ny bil. Før du går ut bilen shopping, må du skaffe de lønnsforhandlinger teknikker som vil hjelpe deg å få en bedre avtale på din nye bil og unngå disse argumentene at bilen selgerne bare ikke vil gå for. Hvis du gjør leksene dine og ta litt tid å lære de beste forhandle teknikker, vil din nye bil koster mindre. Instruksjoner
en

Start-prute jakt tidlig. Hvis du venter til bilen du kjører helt bryter sammen, vil du ikke være i posisjon til å forhandle om prisen på din neste bil.
2

Bestem hva slags bil du ønsker å kjøpe Før du besøker bilforretninger. Vet omtrent hvor mye den type bil du ønsker er verdt. Forskning bil på nettet, og bruke Kelley Blue Book, som ligger i Resources nedenfor, for å lete opp sin verdi.
3

Unngå å være for opplagt om dine lønnsforhandlinger teknikker. Aldri får utad defensive, og ikke komme med uttalelser som kan true eller fornærme selgeren. Etter å ha bestemt på den bilen du ønsker, late som du er fortsatt uavgjort og tenker på noen av bilene på mye, eller kanskje på en annen forhandler.
4

Forstå at du kanskje må gange unna. Du kan alltid finne en annen bil, men når du signerer papirene, du sitter fast med den avtalen du har gjort. Hvis selgeren mener at du er virkelig villig til å gå bort fra avtalen, vil han bringe prisen ned hvis han kan.
5

Husk å faktor i noen avgifter som gjelder for kostnaden av bil. Disse avgiftene er vanligvis inkluderes av forhandlere til å betale for ting som reklame kostnader og papirarbeid. Alltid spørre selgeren å frafalle disse avgiftene, og hvis hun ikke kan, be henne om å gi deg noe å oppveie den prisen, for eksempel gratis eller rabatterte service.
6

Vær ærlig med forhandleren. Ikke holde negativer til deg selv. Selgeren skal være svært positive og entusiastiske, og som kan gjøre det vanskeligere å virke negativ. Men hvis du forklarer årsakene til at du er nølende om bilen, vil selger mest sannsynlig tilby deg en bedre avtale.
7

Unngå å gi selgeren et beløp du vil betale for månedlig betalinger. Selgeren kan vanligvis får du den prisen, men ofte, vil du ende opp med å betale av bilen for et ekstra år eller mer. Hold samtalen fokusert på prisen på bilen. Deretter, når en pris er tilbudt, kan du snakke om månedlige betalingsalternativer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78630.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende