Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Common Rail Diesel Fuel System

Selv om mange forbinder ordet "diesel" med kakling, stinkende røyk-belchers yore, moderne teknologi som common rail-innsprøytning gjøre disse motorene flere enn konkurransedyktig med bensin i form av kraft og høflighet. Common rail-innsprøytning er både en utvikling av teknologier som har vært i bruk i flere tiår og et kvantesprang i å kontrollere dieselmotorer. Forstadier

Common rail injeksjon kan best sees på som barn av direkte innsprøytning og elektronisk multipoint innsprøytning. Multipunkt bensininnsprøytning, som brukes på nesten alle moderne biler, bruke en enkelt drivstoff injektor montert i innsugingsporten av motoren til å sprøyte drivstoff inn i motorens sylinder via sin inntaket ventilen. Direkte innsprøytning flytter bensininnsprøytningen inn i sylinderen, der tennpluggen ville være på en bensinmotor, å injisere drivstoff direkte der det trengs.
Nødvendighet

Direkte innsprøytning er uten tvil den beste injeksjon metode, spesielt for dieselmotorer som er avhengige av nøyaktig og godt timet drivstoff. Imidlertid krever retning injeksjon høye drivstoff trykk for å overvinne lufttrykket som følge av det stigende stempel. Dette har tradisjonelt nødvendiggjort en positiv-forskyvning drivstoffpumpe, som ligner en liten fire-takts motor. Disse pumpene er tidsbestemt til motor bevegelse. Hva produsentene som trengs for sine moderne dieselmotorer var nøyaktig injeksjon av elektronisk MFI med den rå kraften i en tradisjonell DI system.
Beskrivelse

common rail direct-injection-systemet bruker en enkelt drivstoff reservoar for å koble drivstoff sprøytebrukere, men lever som jernbane fra en kraftig pumpe som de som brukes med direkte innsprøytning. Drivstoffpumpen trykksetter jernbane til trykk på over 23,000 pounds per kvadrattomme. En datamaskin åpner og lukker drivstoff sprøytebrukere å sende en stråle av drivstoff under trykk fra jernbane til sylinderen.
Fordeler

Bryteren fra DI til CDI er lik og hver bit like revolusjonerende som forrige århundre overgang fra forgassere til elektronisk bensininnsprøytning. Mekaniske DI systemer er kjent som "open-loop", som betyr at de utfører samme måte uansett hva de utvendige forhold eller motor tilstand. CDI bruker en rekke sensorer for å finne ut hvor mye drivstoff til å injisere og når du skal injisere det for best ytelse. CDI utstyrte motorer er langt renere, roligere, mer kraftfull, kunne mer drivstoffeffektiv og mer allsidig enn noen mekanisk system noensinne håper å være.
Innovations

Selv om CDI teknologien er fortsatt i sin spede begynnelse, har Caterpillar Diesel allerede tatt det neste skrittet i CDI evolusjon ved å eliminere drivstoffpumpen og dens farlig drivstoff under trykk rail helt. CAT nye HEUI (hydraulisk betjent, Elektronisk styrt, Unit Injection) injektorer bruke motorolje press for å aktivere en dirrende membran inne i injektoren. Denne membranen komprimerer drivstoff til nødvendige psi midt inne i injektoren, slik at datamaskinen for å justere ikke bare injeksjon timing, men drivstoff press for å oppfylle sanntid motor krav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78732.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende