Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å spare opp for en bil

Har øye på at ny eller brukt bil, men du er ikke sikker på hvordan du skal betale for det? Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne ut en strategi for å få deg i førersetet, enten det er en brukt Toyota Camry eller en splitter ny Audi R8. Du trenger
Inntekt
sparekonto
Vis flere instruksjoner
en

Før du kan bestemme hvor mye du bør spare opp for en bil, bestemme hvilken bil passer dine behov. Kjøpe en bil som ikke gjør det du trenger den til å gjøre vil ende opp som forårsaker du frustrasjon og tapte tid /penger. Har du pendler til jobb hver dag og trenger noe gass effektiv som en Toyota Prius hybrid? Hvis du frakte gods, hva med en Ford F150? Kan du spare mer penger å kjøpe den brukt? Kjøpe en brukt bil som er bare 2-3 år gammel (eller 10-40,000 miles) er veldig smart fordi det gir den første eieren (e) for å ta de store avskrivninger rammet i løpet av de første årene mens bilen fortsatt sannsynlig har 3 /4ths av sin levetid igjen. Uansett hva du velger, sørg for at dette er et kjøp som du ikke vil angre. Gjør din forskning.
2

Nå som du har gjort leksene dine, du vet et anslag på hvor mye bilen vil koste deg totalt ut døren (OTD). Hvor mye trenger du å spare for en ned betaling? Eller kanskje du ønsker å spare opp for alle det?
P Hvis du skal finansiere bilen med en automatisk lån, anbefales det at du betaler minst 20% ned betaling for ikke lenger enn 36 måneder. Mens lengre utlån reduserer den månedlige utbetalinger, vil de koste deg mer i slutten.
3

Så nå vet du din sparing mål. Ta en titt på den månedlige budsjett og beregne hvor mye du kan spare per måned for en bil betaling. La oss si at det er $ 300 og din sparing mål for en ned betalingen er $ 3000, slik at det er 10 måneder. Hver måned legger disse pengene i en sparekonto (helst en med en høy apy slik at du kan få noen interesse) som om du allerede gjør betalinger på en bil. Etter forskuddsbetaling, hva vil den månedlige utbetalinger være? Det bør ikke være mer enn $ 300 i måneden siden det er alt du kan avse. Kontroller at du tar forsikring, gass og vedlikehold i betraktning.
4

Etter din sparing målet er nådd, er du klar til å kjøpe. Shop rundt banker som Bank of America, Capital One, eller Wells Fargo og kreditt fagforeninger for den beste prisen på en auto lån. Deretter shoppe rundt forhandlere for den beste prisen på bilen din. Aldri falle for å kjøpe en bil du ikke har råd.

Noen år senere, etter at du har betalt ned lånet ditt, kan det være en god idé å fortsette å sette $ 300 på din sparekonto som om du er fortsatt gjør månedlige utbetalinger. Dette vil hjelpe i tilfelle du trenger det for bilreparasjoner eller du kan selv betale din neste bil i sin helhet, koster deg ingen interesse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78483.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende