Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Betydning av Dealer Cash Back

Dealer cash -back refererer til en sum trekkes fra kjøretøyet salgspriser for kjøperen som deretter gitt tilbake til forhandleren av produsenten. Ikke alle dealer cash- back insentiver er annonsert . Betydning

Forhandler kontanter insentiver , levert av produsenten , hjelpe nye bilforhandlere å selge flere biler . Kundene mottar penger på bilen de ønsker å kjøpe , mens dealeren får summen av rabatt, derfor giveren får det tidligere børsnoterte salgspris .
Typer

Dealer cash back er ofte publiserte å øke salget . Imidlertid vil produsentene noen ganger tilby dette til forhandlerne alene, noe som betyr at en kjøper kan tro at han får en rabatt, men giveren har ikke tatt et tap. For eksempel, hvis $ 1000 cash back er annonsert, og $ 1000 cash back er for privat forhandler bruk, kan en kjøper kjøpe bilen med en $ 2000 rabatt, men giveren er fortsatt gjør det samme overskuddet som han ville selge på MSRP (produsentens veiledende prising ) .
Time Frame

Hver måned forhandler cash -back beløp endring. Hvis du ser annonserte kontanter rabatter for et kjøretøy , vil det endre seg igjen i begynnelsen av giverens måned . Det er ikke giveren som avgjør rabatter på cash- back insentiver , men produsenten som endrer programmene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78835.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende