Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Auto Lease Kjøp Advice

Hvis du liker å kjøre din leide bil og ikke ønsker å returnere den etter at leieavtalen er opp, kan du ha muligheten til å kjøpe bilen i stedet for å fornye leieavtalen. Det er mange fordeler ved å kjøpe en leid bil. Å være kjent med bilen, har du intim kjennskap til hvordan bilen håndterer, kostnader for vedlikehold og hvor godt det har blitt tatt vare på. Ved forhandlinger om leieavtale buyout, er det viktig å forske på sanne markedsverdi, slik at du kan avgjøre om salgsprisen er rettferdig. Gjennomgå Leasing kontrakt

Gjennomgå leiekontrakt før du kontakter leasingselskapet om å kjøpe din leide bil. Noen kontrakter forby deg fra å kjøpe en bil i løpet av tre til seks måneder ved leasing bilen eller kjøpe bilen på slutten av leieavtalen (du kan ha muligheten til å kjøpe bilen noen måneder før leieavtalen utløper).


restverdi vs virkelige markedsverdien

Leieavtalen skal inneholde opplysninger om den gjenværende verdien av bilen. Restverdi er beregnet gjenværende kostnaden av bilen etter å gjøre månedlige utbetalinger under leieavtalen. Denne verdien er vanligvis salgsprisen. Du kan være i stand til å forhandle for en lavere pris avhengig av den sanne markedsverdi (virkelig verdi hvis kjøpt brukt i dag) av bilen og populariteten av bilen. Kelly Blue Book er en ressurs å bruke når man skal avgjøre den sanne markedsverdien av bilen (se Resources nedenfor).
Lease-End Buyout

En leieavtale -end buyout skjer i slutten av leieavtalen. Du kan ta kontakt med leasingselskapet eller vente for dem å kontakte deg. Forskning sanne markedsverdi på forhånd slik at du vil være i stand til å forhandle frem en rettferdig pris for bilen. En leieavtale-end buyout er fornuftig hvis du har overskredet kjørelengde restriksjoner, eller bilen har slitasje dekkes ikke av leasing vilkår, og du ikke ønsker å betale ekstra avgifter og straffer. I noen tilfeller kan disse avgiftene koste mer enn å kjøpe bilen.
Tidlig Buyout
p Hvis du ønsker å kjøpe bilen i midten av leieavtalen, be om en tidlig buyout. Denne typen buyout anbefales ikke da du kan ende opp med å betale mer enn restverdi på bilen, siden noen leasing selskapene vurdere utbetalinger på bilen som renteutgifter snarere enn betalinger på prinsippet. Dette betyr at du kan skylder mer enn oppgitt restverdi i leieavtalen, avhengig av hvor lenge du er i leieavtalen.
Forhandle Buyout Pris

Ved forhandlinger om buyout pris, forskning den sanne markedsverdien av bilen samt hvor mye bilen ville selge for hvis solgt på en auksjon. Leasing selskapene vanligvis selger leide biler til brukt bilforretninger eller sette bilene ut for salg på en auksjon. Leasing selskapene vanligvis ta et tap når du selger en bil på en auksjon. Kontakt lokale bil auksjon arenaer for å få et generelt inntrykk av hvor mye bilen din ville selge for hvis selges i dag. Bestem en rettferdig buyout pris basert på denne informasjonen. Presentere tilbudet og vente på svar. Det kan ta flere uker før du får tilbakemelding fra leasingselskapet. Dersom selskapet avviser tilbudet, husk at ytterligere forhandlinger er vanligvis ikke et alternativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78432.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende