Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan få Bil titler i North Carolina

Flytte til en ny tilstand kan være vanskelig hvis du ikke har tenkt på forhånd, og hvis du ikke vet nøyaktig hva du må gjøre før flytting dag. Et aspekt av å flytte til en ny tilstand at folk noen ganger glemmer er å sørge for at du er i stand til å kjøre. De fleste stater tillater 30 til 90 dager for å motta nye staten førerkort og registrere dine kjøretøyer. North Carolina er en av de tilstander som bare tillater 30 dager. I tillegg til å motta din North Carolina state førerkort, må du sørge for at du tittel og registrere alle dine kjøretøyer i delstaten North Carolina. Instruksjoner
en

Samle dokumentene som trengs for å tittel og registrere hver av dine kjøretøyer. I North Carolina, må du ha den aktuelle tittel for hvert kjøretøy tildelt deg, en North Carolina førerkort eller dokumentasjon som viser at du lever i North Carolina og en kilometerteller uttalelse for kjøretøy mindre enn 10 år gamle.

2

Fyll ut en tittel program, også kjent som en MVR-en. Du kan få tak i dette programmet fra NC Division of Motor Vehicles.
3

Besøk en NC Division of Motor Vehicles eller DMV, nær deg og ta alle de nødvendige papirene og dokumentasjon med deg. Du kan bli bedt om å fylle ut flere skjemaer på DMV.
4

Send inn din papirarbeid, og betaler prisen for et sertifikat av tittelen. I Nord-Carolina, er denne avgiften $ 40. Du må fylle ut separate programmer og betale en egen avgift for hvert kjøretøy du mottar en ny tittel for.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78718.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende