Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan velge en Jeep Wrangler

Jeep har et stort utvalg av biler å velge mellom. Wrangler representerer moro og frihet, en Jeep som vil få deg dit du ønsker å gå når andre kjøretøy ikke kan. Hvis du kjøper en Wrangler, må du velge den som passer deg best. For eksempel bør du kjøpe ny eller brukt? Hvilke alternativer foretrekker du? Følg disse noen retningslinjer for å kjøpe Jeep Wrangler som oppfyller dine krav. Instruksjoner
en

Bestem om du trenger all-wheel firehjulstrekk eller to-wheel drive. For eksempel grunnmodeller kommer i to-wheel drive, men de fleste modellene kommer i all-wheel drive. Tohjulsdrift kan spare deg $ 1000 til $ 2500. Selv firehjulstrekk koster mer, kan det hjelpe deg i snø og off-roading.
2

Bestem om du ønsker å kjøpe ny eller brukt. For eksempel vil nye Jeep Wranglers dra nytte av en garanti, men en brukt en ikke svekkes i prisen så mye. Selvfølgelig, vil du spare penger å kjøpe brukt, men hvis du kjøper brukt, sørg for å bli kjent med de ulike minnes. De 2008 Wranglers så minnes i bremser, drivverk, fittings og diverse slanger. De 2007 Wranglers så minnes i ABS-bremser og hydraulikk
3

Sammenlign priser og forhandlere:. Prisene for nye Jeep Wranglers varierer fra $ 21,000 til $ 32,000. Spille forhandlere mot hverandre til du får den beste prisen: for eksempel kan man forhandler sitere en pris på $ 18 000, men hvis du tar denne informasjonen til en annen forhandler og spør dem om de kan slå den prisen, de bare kan slå det å få din bedrift. Selv om de slå prisen med bare $ 100, det er penger i lomma i stedet for deres. Avhengig av tilstand, brukt prisene varierer fra $ 13 000 for en 2003 Jeep Wrangler til $ 24 000 for en 2008 Wrangler per desember 2009.
4

Sjekk motoren. For brukte biler, bør oljen vises klart og brun. Tykk svart olje indikerer at oljen ikke har blitt endret. Gjennomgå tjenesten poster. Alle service poster skal følge kjøretøyet. Dersom selgeren ikke har service poster, er du berettiget til en liten prisjustering. Enten du kjøper fra en forhandler eller en enkeltperson, alltid få en Carfax rapporten. Carfax rapporter gir detaljert eierinformasjon og informasjon på forsikringskrav, noe som vil indikere reparasjoner fra auto ulykker. (Se Resources 2)
5

Sjekk Akselhuset. Jeeps er ment for offroad-eventyr, men slike turer kan skade Akselhuset. Når du tar Jeep i for en befaring, spør om Akselhuset viser indikasjon på unødig stress.
6

sammenligne ulike modeller for å finne ut hva kroppen har du definitivt trenger og de som kan klare seg uten. Jeep Wrangler Unlimited har fire dører. X og Sahara modellene leveres standard med en Dana 30 foraksel og Dana 35 bakaksel. Rubicon Modellen er rangert som best i sin klasse for off-roading.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78562.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende