Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan får du tak i en bil tittel fra MVA

Maryland innbyggere som kjøper nye eller brukte biler må få en bil tittel fra statens Motor Vehicle Administration (MVA), umiddelbart etter salgsstedet. Det MVA har steder i delstaten der tittelen kjøp og overføringer kan gjennomføres. I motsetning til mange MVA transaksjoner som kan gjennomføres på nettet, må skaffe bil titler håndteres i person av kjøperen av bilen. Instruksjoner
Kjøpe en ny bil
en

Bestem plasseringen av de nærmeste MVA kontoret ved å gå til MVA Maryland myndighetenes nettside. Klikk på "Timer og Steder"-fanen øverst på siden. Du kan søke etter MVA steder ved å klikke på fylket der du bor for å finne informasjon om adresse, timer og tjenester. For å få en bil tittel, må du besøke en full-service MVA kontoret, ikke en uttrykkelig beliggenhet.
2

Ta de nødvendige papirene for å få en Maryland bil tittel. Hvis du har kjøpt en ny bil fra en forhandler, er det sannsynlig at giveren har allerede arkivert for en bil tittel. I noen tilfeller, men du som bilen kjøperen er igjen ansvarlig for å skaffe bilen tittelen. I dette tilfellet, må kjøper fylle ut en søknad om sertifikat av tittelen, Certificate of Origin, Bill of Sale og kilometerteller avsløring uttalelse.
3

Skaff en kopi av Applikasjonen for Certificate of Tittel (skjema VR-005) ved å besøke en lokal MVA kontor eller skrive ut en kopi av søknaden fra Motor Vehicle Administration nettside. Skjemaet er tilgjengelig for nedlasting under overskriften "vognkortet Forms" på "MVA Dokumenter for nedlasting" side. Du kan finne denne siden ved å klikke på "Online Services" linken på venstre side av MVA nettside. Klikk på "Last ned Forms."
4

Kontroller at du har informasjon om lien holderen (hvis aktuelt) og et bevis på Maryland bil forsikring når du fyller ut søknaden. Bil forsikringer må oppfylle minimum ansvar kravene satt av staten.
5

Send inn betaling for avgifter og gebyrer når du sender papirene for MVA bil tittel. Når søknaden din er behandlet, vil bilen tittelen bli sendt hjem til deg.
Kjøpe en brukt bil
6

Har selgeren av den brukte bilen signere bilen Tittelen over til deg ved å fylle ut de aktuelle feltene på tittelen. Bil titler utstedt i Maryland kan brukes som søknad om å overføre eierskapet av bilen. Hvis bilen du har kjøpt ikke har en Maryland tittel, må du fylle ut søknaden for Certificate of Tittel (skjema VR-005). Skjemaet kan lastes ned direkte fra MVA nettside eller hentes direkte fra en hvilken som helst MVA kontor.
7

Send inn et bevis på kjøpsprisen som er signert av både kjøper og selger. Hvis bilen er mindre enn 7 år gammel, solgt for mer enn $ 500 i henhold til bokført verdi, og du (kjøperen) ønsker avgiftsdirektoratet skatt beregning basert på kjøretøyet salgspris - ikke bokført verdi - kjøpsbevis må være attestert før du sender den til MVA.
8

Record nøyaktig kilometerstand på bilen tittelen. Hvis det ikke er bil tittel, må du fylle ut og sende inn MVA sin kilometerteller Disclosure Statement (skjema VR-197). Dette kan oppnås enten ved ethvert MVA kontoret eller lastes ned fra MVA nettstedet.
9

Kontroller at bilen du har kjøpt er trygt å kjøre ved å sende en Maryland Safety Inspection Certificate. Statlige loven krever at alle brukte kjøretøy kontrolleres av en autorisert inspeksjon stasjon. Hvis bilen passerer sikkerhetskontrollen, vil en inspeksjon sertifikat bli utstedt. Inspeksjon sertifikater er gyldig i 90 dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78637.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende