Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Florida Lover om å kjøpe en bil

En bil betalingen er vanligvis den nest største månedlige utgifter som en familie har etter et boliglån betaling. Det gjør kjøpe en bil en viktig økonomisk beslutning. Forstå lover som påvirker både kjøper og selger i en bil transaksjon kan hjelpe deg til å føle som om du får en god verdi på en bil som ikke vil falle fra hverandre dager etter kjøpet. Lover variere fra stat til stat, og Florida har sine egne lover som bilkjøpere bør forstå når de setter ut for å gjøre et kjøp. Kilometerteller svindel

Delstaten Florida har eksplisitte lover om kilometerteller svindel. Fordi du kan bruke en kilometerteller lesing for å hjelpe deg å bestemme verdien på bilen du vurderer å kjøpe, er det viktig at kilometertelleren være nøyaktig. Hvis en selger kobler kilometertelleren eller tukler med det å endre sin lesing, har han begått kilometerteller svindel. Som den potensielle kjøperen, kan du rapportere mistanke kilometerteller svindel til Florida rettshåndhevelse eller til en Florida DMV kontoret.
Forurensning Sertifikater

Når du kjøper en ny eller brukt bil, vil du motta en sertifisering av forurensning fra forhandleren. Delstaten Florida krever forhandleren for å fylle ut dette skjemaet helt, og da må hun undertegne det og du må signere den. Bare da kan du og dealeren lovlig fullføre salget.

Garantier

Delstaten Florida krever at alle forhandlere å legge inn en "Kjøpers Guide" i vindu for hvert kjøretøy for salg. Guiden skal forklare om bilen vil bli dekket av garantien etter salg eller hvis dealeren selge bilen "som den er". Giveren må få fullstendig informasjon om garanti er tilgjengelig for deg å lese før du kjøper bilen. Fordi Florida lover ikke beskytte kjøpere i tilfelle at en brukt bil bryter ned kort tid etter kjøpet, er det en god idé å gi noen garanti en forsiktig lese før du aksepterer å foreta et kjøp.
P Hvis du kjøper en ny bil, må forhandleren gi deg en kopi av et hefte utgitt av riksadvokatens kontor som forklarer Florida sitron lov som det gjelder nye biler. I tilfelle at den nye bilen utvikler kroniske vedlikeholdsproblemer, gir heftet trinnene du bør ta for å løse problemet.
Forsikring
p Hvis du kjøper en bil, bære bevis på bilforsikring med deg. En Florida bilforhandleren kan ikke lovlig overføre en bil tittel og registrering av navnet ditt med mindre du er i stand til å vise bevis på forsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78702.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende