Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan Breast en Pigeon

Også kjent som squab, trives den unge steinete due hele byer som hva enkelte mennesker avvisende kaller "flygende rotter", men de er også en ettertraktet kulinarisk ingrediens. Etter å ha skutt en due, må det være kledd, eller breasted, umiddelbart, slik som å berge spiselig kjøtt på sine bryster. Breasting en due gir deg en rik, mørk kjøtt som gir smak til en rekke oppskrifter som ravioli og en mengde gryteretter. Du trenger
skarp kniv eller skalpell
Pigeon (fersk drept)
Bucket
Bowl of saltlake
Vis flere instruksjoner
en

Press bladet på kniven eller skalpell like under brystbenet av duen. Denne er plassert på bunnen av brystkasse.
2

Press bestemt, men forsiktig, inn i huden og kjøtt av duen og nøye lage et snitt, flytte ned mot due lysken og hale regionen.
3

La blod og innvoller av duen til å falle inn i en bøtte. Vær forsiktig så du ikke å punktere magen mens sløying duen.
4

plukke fjær fra duen bryst området. Å fremskynde prosessen sammen, dunk duen i en gryte med kokende vann i ca to minutter før du fortsetter.
5

Sett tuppen av kniven eller skalpell inn i sentrum av duen bryst og følg kurvene i brystplaten å fjerne biter av kjøtt på begge sider av mønet. Holde huden intakt.
6

Plasser hud-dekket bryst biter i en bolle med saltvannsoppløsning, som er salt og vann. La brystet å sitte i løsningen over natten før du tilbereder den på din favoritt squab oppskrift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78769.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende