Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva er en Rear Trailing Arm ?

Løpende - arm suspensjoner er blant de enkleste av alle bakre suspensjoner . Billig å bygge, enkel å bruke og capably kontrollere suspensjon bevegelse, er etterfølgende - arm suspensjoner så produktive som de er med god grunn . Historie

Løpende - arm suspensjoner gå tilbake nesten til begynnelsen av bilen og ble utformet som en erstatning for eldre buggy stil bladfjærer .
Beskrivelse

En etterfølgende - arm fjæring bruker to lange armene på hver side av bilen for å koble bakakselen til rammen . Armene koble foran akselen til et punkt på rammen foran seg.

Applications

Løpende - arm suspensjoner brukes der kostnadene ved produksjon og enkelhet av design trumfer regelrett ytelse.
Fordeler

Løpende - arm suspensjoner er billig å produsere , lett å bygge og håndtere ganske godt . Noen avledninger også la bestemmelser for uavhengige suspensjoner , eksemplifisert ved den første generasjonen Acura RSX .
Ulemper

Løpende - arm suspensjoner tar opp mye plass og har en tendens til å hemmende på trunk plass . Deres håndtering er falske av de mindre, mer kostbare fire -og fem -link oppsett , som selv er en videreutvikling av den opprinnelige etterfølgende - arm fjæring .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78570.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende