Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan bruke Blue Book finne hva bilen din er verdt

Enten du ønsker å selge bilen på egen hånd, bytte den inn til en forhandler eller lurer på hva retail verdi er for en bil du vurderer, Kelley Blue Book har svaret. Selv Kelley Blue Book tilbyr en avgrensningsbrønn guide, de resultatene du finner er bare en guide og ikke gi definitive verdier. For å få et bedre inntrykk av hvordan verdiene kan svinge, besøke Edmunds og NADA nettsteder for å se forskjellene i takster. Bruk en median av resultatene for realistiske forventninger. Instruksjoner
en

Gå direkte til bilen du ønsker en avgrensingsbrønn for ved å klikke på "Year, og merke" link fra Used Car delen av Kelley sin hjemmeside.
2

Bruk drop down menyer på neste side for å velge din bil. Velg riktig år, merke og modell. Klikk på "Go" for å fortsette. I pop-up vindu, skriv inn postnummer.
3

Velg verdien du ønsker for vurdering. 'Forslag Retail Verdi' tilbyr priser for hva du kan forvente å betale på giveren. 'Certified Pre-Owned Value' antyder detaljhandelen beløp for et kjøretøy fra forhandleren som inkluderer en utvidet garanti fra bilprodusenten. 'Trade-In Value' er hva du kan forvente å få fra en forhandler dersom handel i bilen mot en annen - dette beløpet er også kjent som engros verdi. 'Private Party Value' er et anslag på hva du kan selge bilen for i en privat transaksjon.
4

Velg nøyaktig trim nivå fra resultatsiden. Hvis du er usikker på trim nivå, klikker du på en en anmeldelse av standard funksjoner. Pre-sjekket alternativene er standard for hvilken modell du velger. Overføring eller motor informasjonen er også standard for modellen - tilbake til forrige side og klikk modeller til du finner den rette
5

gjennomgang standard funksjoner for å sikre nøyaktighet.. Funksjoner med esker venstre ukontrollert betegner valgfrie funksjoner for modellen. Sjekk alle relevante bokser ved å klikke på musen ved siden av alternativet og klikk "Fortsett".
6

Velg tilstanden til kjøretøyet. Les gjennom beskrivelser av hver betingelse for å sikre at du velger den rette. Mest brukte biler funnet i forhandler mye bør være i god eller god stand. Bare velg "Excellent" hvis brukt bil er fortsatt relativt nytt og i perfekt stand.
7

Gjennomgå verdier fra resultatsiden. Hvis du også ønsker å se på detaljhandel, salg eller handel verdi, klikker du på alternativet fra menyen til venstre for å endre resultater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78874.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende