Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne en bil med et Feature

Søke etter et kjøretøy ved funksjonene alene kan være vanskelig. Alternativet er ganske ny og begrenset, som i august 2010. Edmunds tilbyr et søkesystem som heter "Finn en bil", men det tillater ikke du å søke etter funksjoner i dybden. Hvis du begrense søket til flere merker og modeller, kan du gå til produsentens hjemmeside for å gjennomgå alle funksjoner for spesifikke nye bilmodeller. Dessuten tilbyr Edmunds en liste over funksjoner for brukte biler hvis du vet gjør hva du ønsker. Bruk enten søke metode for å avgjøre om en bil har de funksjonene du ønsker. Instruksjoner
Søk etter Funksjoner
en

Gå til Edmunds nettsted for å få tilgang til "Find a Car"-funksjon. Velg om du vil søke brukte eller nye biler, eller ved prisklasse, biltype, motor, drive-tog eller overføring funksjoner.
2

Velg sikkerhetsfunksjon alternativer. Du kan plukke fra airbag alternativer, blokkeringsfrie bremser (ABS) og traction kontroll.
3

Fyll ut så mye du kan i alternativene å fortsette. Klikk på "Avansert søk" for å se biler som oppfyller dine søkekriterier. Klikk på et av kjøretøyene for å gjennomgå mer informasjon om sine tilgjengelige alternativene.
Søk etter Vehicle
4

Gå til produsentens webside for å kartlegge funksjoner for nye biler. Klikk på muligheten til å bygge et kjøretøy, eller et alternativ som er formulert på samme måte, slik at du kan se tilgjengelige funksjoner og pakker for hvilken modell du velger.
5

Gå til Edmunds nettsiden til forskning funksjoner for brukte biler. Velg "Priser, anmeldelser, inventar" under brukte bilen meny fra hovedsiden. Klikk på "funksjoner og spesifikasjoner" fra neste side for å fortsette.
6

Velg gjøre av bilen du ønsker til forskning. Velg året av modellen på neste side. Fra resultatene, velger bilmodell du ønsker.
7

se til venstre på resultatsiden. Det er en liste over alle tilgjengelige funksjoner for den aktuelle modellen. Klikk på noen av de funksjonene du ønsker og Edmunds området vil generere en liste med modell nivåer som tilbyr funksjonen, inkludert flere pakker som skal ha den funksjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78873.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende