Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Den bestselgende biler i India

I 2050 vil verdens største bilindustrien ikke være i USA, Kina eller Japan. Ifølge en rapport på 2indya.com, "India vil toppe bilvolumer av alle nasjoner i verden med om lag 611 millioner biler kjører på veiene." Siden tidlig på 1990-tallet, har Indias bilindustrien hatt en betydelig vekst. Ifølge "The Economic Times" magasinet, i 2009, i gjennomsnitt Indias salg for biler 100.000 biler per måned. Bilindustrien i India er dominert av fire selskaper: Maruti, Hyundai, Tata og Honda. Maruti Alto

Maruti Suzuki er den største bilprodusenten i India. Den Alto, en liten fire-dørs kombi, er dens mest suksessrike merke. Alto er også Indias mest drivstoffeffektive kjøretøy, i snitt over 40 miles per gallon. Etter inn i indiske markedet i 2000, ble Alto Indias mest solgte kjøretøy innen 2006.
Tata Indica

Indica er ikke bare bemerkelsesverdig på grunn av sin suksess, men det er første passasjer bil designet utelukkende av en indisk produsent. Indica laget bekvemmeligheter som aircondition og elektriske vindusheiser rimelige for allmennheten.
Hyundai i10

Hyundai i10 er en annen bil urfolk til India. Siden sin første produksjon i 2007, har i10 blitt eksportert over hele Sør-Asia. I10 er en av Indias sikreste biler, tjene høye karakterer på Euro NCAPs sikkerhetstester. På grunn av sin sikkerhet og kostnader, selger i10 godt blant urbane familier.
Honda City |

City ble først utviklet av Honda i 1981. Det var ikke opprinnelig markedsført i India. Men med den blomstrende bilindustrien i India, skiftet Honda ledd i satsningen på dette marked i utvikling. The City var en av sine første forsøk på å bryte inn i markedet. Ifølge Car Trade India, siden utgivelsen av byen i India, har byen vært Hondas mest solgte modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78872.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende