Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan får jeg en Nevada Car Tittel?

En bil beviser eierskap av at kjøretøyet og er nødvendig for å overføre eller selge bilen til en annen part, for å registrere bilen, eller dersom eieren trenger å gjøre endringer til tittelen for noen grunn. Hvis en bil er tittelen, når kjøpt, er i delstaten Nevada, et sertifikat av tittelen utstedt til eieren eller lien holderen. Ifølge Nevada Department of Motor Vehicles (DMV), hvis et eksisterende sertifikat av tittelen ikke kan bli funnet for en bil som ble sist tittelen i Nevada, må en kopi tittel oppnås. Instruksjoner
en

Få Søknad om Duplicate Nevada Certificate of Tittel skjema (form VP-12) online på Nevada DMV nettside eller i person på en DMV sted. Eieren av kjøretøyet må være en til å fylle ut dette skjemaet.
2

Fyll ut skjemaet ved å gi de opplysninger som kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN), nummerskilt, og året, gjør og modell av kjøretøyet. Hver eier må fylle i hans navn, adresse og førerkort nummer eller ID-kort nummer (FEIN for bedrifter). Alle eiere av kjøretøy som er registrert hos biltilsynet, hvis navn er oppført med ordet "og" mellom dem, må være oppført på skjemaet.
3

Signer skjemaet. Alle eierne er oppført med DMV må signere skjemaet. Hvis bilen ble finansiert når kjøpt, må finansiere selskapet (også kjent som lien holderen) også signere skjemaet. Dersom lien betales i sin helhet, kan eieren signere som lien holder, men må sende en original attestert lien utgivelsen sammen med skjemaet. Hvis bilen er leaset, er utleier eieren og må signere skjemaet. Alle signaturer må enten bevitnet av en notarius eller en Nevada DMV representant.
4

Kontakt statens DMV hvis den nye tittelen blir sendt til en annen stat enn Nevada. Nevada DMV Regelverket krever at den andre statens DMV må levere et brev sammen med søknad om Duplicate Nevada Certificate of Tittel skjemaet. Brevet må liste VIN, merke og modell av bilen. Det må også kontrollere bilens tittelen har ikke blitt overgitt til det.
5

Få tak i og fullføre Mistet Tittel erklæringen skjema (form VP-206) hvis eieren aldri mottatt den opprinnelige Nevada sertifikat av tittelen. Inkluder dette skjemaet sammen med søknaden for Duplicate Nevada Certificate of Tittel skjemaet. Skjemaet kan bli funnet på Internett på DMV nettsted eller på en lokal Nevada DMV. Dette skjemaet må også være sertifisert eller bevitnet av en Nevada DMV representant.
6

Inkluder duplikat tittelen gebyr med søknaden din. Fra august 2010 er avgiften $ 20 dersom kjøretøyet forblir i Nevada og $ 35 dersom kjøretøyet ikke er plassert eller registrert i Nevada. Hvis det er en endring av eierskap involvert, det er en ekstra $ 8,25 gebyr. Hvis du betaler med sjekk eller postanvisning, gjør sjekker betales til "Department of Motor Vehicles."
7

Send inn skjemaene og avgifter er nødvendig for å enten en lokal DMV kontor i delstaten Nevada eller sende dem til hovedkontoret for Nevada DMV på: en

Nevada Department of Motor Vehicles

555 Wright Way

Carson City, 89711-0700 NV


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78868.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende