Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Vehicle Lease Vs. Kjøp

Over 20 prosent av nye kjøretøy transaksjoner er leieavtaler, ifølge Mark Solheim, senior redaktør av Kiplinger Personal Finance. Både leasing og innkjøp har sine fordeler og ulemper, avhengig av den enkeltes ønsker og behov. Det er viktig å veie alt nøye før du gjør en så stor innsats. Leasing

Leasing en bil betyr den enkelte eier ikke bilen. Månedlige utbetalinger til bilforretning eller leasing selskap. Leiebetalingene dekke avskrivninger på bilen over tid av avtalen. På slutten av leieavtalen, som er vanligvis to til tre år, returnerer den enkelte kjøretøyet.
Innkjøp

Kjøpe et kjøretøy betyr den enkelte eier bilen så lenge han vil. Betaling for kjøretøyet kan gjøres i sin helhet ved tidspunktet for kjøp eller over tid gjennom et lån. På slutten av lån sikt, er ingen ytterligere utbetalinger kreves. Avhengig av prisen på bilen, kan lånet nedbetaling variere fra to til fem år.

Leasing Pros, Cons

Leasing en bil kan være spennende fordi dyrere biler er vanligvis mer kostnadseffektivt å leie enn å kjøpe. Derfor, hvis man liker å kjøre en ny bil hver to eller tre år, er leasing et mer attraktivt alternativ.

Et annet pluss med leasing er at den fremtidige verdien av kjøretøyet ikke påvirke den enkelte økonomisk. Etter at leieavtalen er opp, er bilen tilbake og den enkelte går bort. Imidlertid er det ingen aksje tilgjengelig i kjøretøyet. Den enkelte må finansiere kjøp av en ny bil eller begynne en leieavtale på en ny.

Avslutte leieavtalen tidligere enn sluttdatoen oppgitt i kontrakten krever en høy avgift, ofte et beløp som er mer enn den månedlige betalingen. Dessuten er kjørelengde begrenset, hvis en person reiser ofte eller har en lang arbeid pendle, det er "pay as you go" etter overskredet kjørelengde grensen fastsatt i leieavtalen

Den enkelte er også holdt ansvarlig for noe. slitasje eller skade. Dessuten må noen endringer fjernes eller byttes ut før du returnerer bilen.
Innkjøp Pros, gjør Cons

Kjøpe et kjøretøy den enkelte til å selge eller bytte til enhver tid, hvis bilen er betalt for, uten et lån betaling. Men når dette skjer er opp til den enkelte. Under eierskap av et kjøretøy, kan den enkelte etablere egenkapital, som kan bidra til å betale for den neste bilen. Imidlertid må kjøretøyet avskrivninger tas i betraktning når det er på tide å selge eller bytte inn

Når du kjøper en bil, ikke den enkelte ikke trenger å bekymre deg over et bestemt beløp av kjørelengde. Dessuten gjør noen endringer eller tilpasninger ikke må fjernes av eieren.
Hensyn

Når avgjøre om leasing eller kjøp av et kjøretøy er best, forskning merke og modell av kjøretøyet blir vurdert. Leieavtaler kan forhandles, så det er viktig å diskutere kontrakten på lengden med leieavtalen selskap eller bilforretning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78805.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende